Rohkema info nägemiseks:

Rando Kaubi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KURESSAARE TAKSOJUHTIDE ÜHING K-TAKSO MTÜ tegevusaruanne 2022

Kuressaare Taksojuhtide Ühing "K-Takso" on registreeritud Pärnu Maakohtu Registriosakonnas 5.novembril 1997.a. Kuressaare Taksojuhtide Ühing "K-Takso" jätkas 2022. aastal oma põhikirjaliste eesmärkide elluviimist. Kuressaare Taksojuhtide Ühingu "K-Takso" esmaseks põhikirjaliseks eesmärgiks on erataksojuhtide ühendamine taksoteeninduse kvaliteedi parandamiseks ja koordineerimiseks. Mittetulundusühingu varad koosnevad rahalistest vahenditest, mis tekivad põhiliselt liikmemaksudest ja transporditulust. Raha kulutatakse tegevuskuludeks (reklaam, telefon, raadioside, rent, transport).

Dropdown

kõik artiklid

SAARE TAKSOTELLIMISKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Saare Taksotellimiskeskus moodustati 2011. aastal taksodispetšerteenuse osutamise eesmärgil. MTÜ Saare Taksotellimiskeskus jätkas 2022. aastal oma põhikrja
ssb.ee
MTÜ Saare Taksotellimiskeskus moodustati 2011. aastal taksodispetšerteenuse osutamise eesmärgil. MTÜ Saare Taksotellimiskeskus jätkas 2022. aastal oma põhikrjaliste eesmärkide elluviimist. Aruandlusperioodil MTÜ Saare Taksotellimiskeskuse juhatuse liikmetele palka 2022. aastal ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.