Rohkema info nägemiseks:

Piret Jõgi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PEREARST PIRET JÕGI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Perearst Piret Jõgi põhitegevusalaks on üldarstabi teenuse osutamine, samal tegevusalal on plaanis jätkata ka järgmisel majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

RÄPINA TERVISEKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Räpina Tervisekeskus OÜ on asutatud 22.04.2019.a. Peamiseks eesmärgiks ja tegevuseks on tervishoiualase teenuse osutamine. Räpina Tervisekeskus OÜ pakub õendus
ssb.ee
Räpina Tervisekeskus OÜ on asutatud 22.04.2019.a. Peamiseks eesmärgiks ja tegevuseks on tervishoiualase teenuse osutamine. Räpina Tervisekeskus OÜ pakub õendusabi teenust, tegutseb füsioteraapia kabinet ja vastuvõttu teostab ämmaemand. Äriühingu tööd juhib kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele on 2022.a. juhatuse liikme tasu ei makstud. Keskmine töötajate arv arvestatult täistööajale oli 2022.aastal 4. 2023.aastal tegevus jätkub.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.