Rohkema info nägemiseks:

Silva Kärner

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MEMENTO JÄRVAMAA ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Memnto Järvamaa Ühenduse tegemised on seotud vabariiklike ja küüditamisohvite aastapäevade tähistamisega 03. jaanuaril (Vabadussõja aastapäev), 2. veebruaril (Tartu rahu aastapäev), 25. märtsil ja 14. juunil (küüditamisohvrite mälestuspäev) osalemine ja mälestuskimpude viimine küüditamisohvrite , mälestusmärkide juurde Järva-Jaanis, Öötlas, Paides, Türil ja Koerus. 14.06.2022 peeti ka üldkoosolek Türil. Kinnitati majandusaasta aruanne. 06.-08.07.2022 toimus EML juhatusel kokkusaamine Läänemaal: Haapsalus ja Hiiumaal. 23. august – osalemine Pilistveres MRP ja Balti keti aastapäeval.

Dropdown

kõik artiklid

JÄRVA-JAANI KODULOOMUUSEUM MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Järva-Jaani Koduloomuuseumi liikmed tegelesid erinevate tegevustega. Anti välja kogumik Järva-Jaani koolide ajaloost ning alustati projekti
ssb.ee
MTÜ Järva-Jaani Koduloomuuseumi liikmed tegelesid erinevate tegevustega. Anti välja kogumik Järva-Jaani koolide ajaloost ning alustati projekti "Hariduslembene Järva-Jaani" elluviimisega, millega loodatakse lõpule jõuda 2024. aastaks. 2022.aastal korraldati kogumiku tutvustus 7. oktoobril kohalikule üldsusele ning 22.novembris räägiti koolide loost põhikooli vanema ja gümnaasiumi astme õpilastele. Muuseumihoones võeti vastu Vanatehnika Klubide Liit (veebruaris) ja Viru Instituudi uurijad (augustis), suvejooksul korraldati ekskursioone ja etendus "Trika-Traka" (kahel korral septembri algul)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.