Rohkema info nägemiseks:

Olev Mäll

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubamajad, toiduainete hulgimüük, kaubandus, kaubandus ja teenused, kauplused ja hulgikaubandus

SAUE VALD, SAUE LINN, KUUSEHEKI TN 38 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Kuuseheki tn. 38 korteriühistu, mille tegevuse eesmärk on korteriomanike eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu juhatus on üheliikmeline. Juhatuse tööd ei ole tasustatud. Aruandeaastal tehti elamule vajalikke remonditöid ja territooriumi hooldustõid.

Dropdown

kõik artiklid

KEILA TARBIJATE ÜHISTU TÜH tegevusaruanne 2022

Üldinfo ja äritegevuse ülevaade: Keila Tarbijate Ühistu põhitegevuse valdkonnaks on toidukaupade-, esmatarbekaupade- ja segatööstuskaupade jaemüük. Klientide n
ssb.ee
Üldinfo ja äritegevuse ülevaade: Keila Tarbijate Ühistu põhitegevuse valdkonnaks on toidukaupade-, esmatarbekaupade- ja segatööstuskaupade jaemüük. Klientide nõudluse paremaks ja paindlikumaks rahuldamiseks teostame ka kondiitritoodete- ja väikesaiade tootmist väikestes mahtudes. Paar eelmist majandusaastat on olnud investeeringute osas väga aktiivsed ja erandiks ei olnud ka 2022 aasta. Alustasime ja lõpetasime rekonstrueerimise Saue Kaubakeskuses, kus peamine rõhk läks tehnoloogia väljavahetamisele uuema ja kaasaegsema vastu. Muudatusi viidi sisse ka olmeblokis ja müügisaali kujunduses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.