Rohkema info nägemiseks:

Aare Kimmel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RANNAMÕISA KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

EELK Rannamõisa kogudus tegutseb iseseisva kogudusena alates 1937. aastast. Vastavalt EELK põhikirjale on kiriku otseseks tegevuseks Jumala sõna kuulutamine ja sellest tulenevad tegevused. Koguduse majandustegevus, laekunud annetused ja toetused on võimaldanud ka aruandeaastal katta vajalikud kulud.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU RANDVERE KOGUDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Randvere kirikuhoone valmis 1852. aastal. EELK Randvere kogudus iseseisvus 15. jaanuaril 1923, olles eelnevalt Ida-Harju praostkonna Jõelähtme koguduse abikogu
ssb.ee
Randvere kirikuhoone valmis 1852. aastal. EELK Randvere kogudus iseseisvus 15. jaanuaril 1923, olles eelnevalt Ida-Harju praostkonna Jõelähtme koguduse abikogudus. Äriregistris registreeriti Randvere kogudus 25.08.2004 a. Kogudusse kuulus 2021. aasta lõpus 38 annetajaliiget. Peeti 54 jumalateenistustt. Kirikuhoone on rahuldavas seisukorras. 2022. aastal suuremaid remonttöid ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.