Rohkema info nägemiseks:

Anett Kulbin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jookide müük, toiduainetetööstus, kaubandus

ANETT MUSIC OÜ tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 investeeris ettevõte uue albumi ilmumisse, millest tuleneb ka aasta lõpu seisuga kahjum. Aastal 2023 on ettevõte jätkuvalt tegev, andes välja uut muusikat ja pakkudes live-kontserte nii era- kui avalikel üritustel. Eesmärk on suurendada uue muusika välja andmisega kontsertegevust, anda välja kolmas täispikk koostööalbum ja jätkata ka muusika loomist litsentseerimise eesmärgil nii Eestis kui rahvusvahelisel tasandil.

Dropdown

kõik artiklid

NOBENAPS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Nobenaps tegeleb maitsestatud maheviina turustamisega ning lisategevusena pakutakse pop up baariteenust erinevatel üritustel. Nobenapsu idee sai alguse inim
ssb.ee
OÜ Nobenaps tegeleb maitsestatud maheviina turustamisega ning lisategevusena pakutakse pop up baariteenust erinevatel üritustel. Nobenapsu idee sai alguse inimeste teadlikuse kasvust mahetoodete vastu, mahe- ja ökö toodete suurenevast tarbimisharjumusest ja loomulikult maheda kange napsu puudumisest. Eesmärk on järgmine majandusaasta laiendada müügivõrku ja jõuda eksporditurule. Meil on oma toimiv e-pood https://nobenaps.ee/ läbi mille on hooajaline müügitegevus üsna aktiivne. 2022. aasta käive oli 11 934 eur Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.