Rohkema info nägemiseks:

Kristina Vais

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

FITMODELCAMP OÜ tegevusaruanne 2022

FitModelCamp OÜ tegeles 31.12.2022.a. lõppenud majandusaastal sporditeenuste osutamisega. Põhitegevuseks on fitnessteenuste osutamine. 2022.aastal moodustas FitModelCamp OÜ müügitulu 677 eur. FitModelCamp OÜ juhatuses on kaks liiget, kes tegutseb tasuta. Ettevõtte tegevus on suunatud arengule ja laeienemisele, mis loob aluse jätkusuutlikuks dividendipoliitikaks.

Dropdown

kõik artiklid

FITMODELPROJECT OÜ tegevusaruanne 2022

FitmodelProject OÜ tegeles 31.12.2022.a. lõppenud majandusaastal sporditeenuste osutamisega. Põhitegevuseks täpsemalt on teenusteks fitnessteenused - rühmatreen
ssb.ee
FitmodelProject OÜ tegeles 31.12.2022.a. lõppenud majandusaastal sporditeenuste osutamisega. Põhitegevuseks täpsemalt on teenusteks fitnessteenused - rühmatreeningute ja jõusaali tegevus. OÜ FitmodelProject juhatus koosneb kahest inimesest, kellele ei arvestatud tasu. Ettevõtte tegevus on suunatud arengule ja laeienemisele, mis loob aluse jätkusuutlikuks dividendipoliitikaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.