Rohkema info nägemiseks:

Helmi Urbalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

LÄÄNE-VIRUMAA PUUETEGA INIMESTE KODA MTÜ tegevusaruanne 2022

Lääne-Virumaa Puuetega inimeste koda on erinevate spetsiifiliste puuetega tegelevate ühingute katuseorganisatsiooniks Lääne-Virumaal. Ühing seisab piirkonnas puuetega inimeste õiguste ja võimaluste parandamise eest. 2021. aastal oli tegevus tugevalt mõjutatud Covid-19-st, mistõttu jäi ära suur hulk esialgu planeeritud üritustest. Suurem osa neist korraldati 2022 aastal. Ühingut juhib 5-liikmeline juhatus ning ühingus on 1 palgaline töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

LÄÄNE-VIRUMAA ALLERGIA JA ASTMA ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Lääne-Virumaa Allergia ja Astmaühing asutati 31. oktoobril 2014 aastal. Aastatega on ühingusse tulnud liikmeid juurde. Ühing korraldab regulaarselt üritusi, t
ssb.ee
Lääne-Virumaa Allergia ja Astmaühing asutati 31. oktoobril 2014 aastal. Aastatega on ühingusse tulnud liikmeid juurde. Ühing korraldab regulaarselt üritusi, teabepäevi, tervisepäevi leevendamaks allergia ja astmahaigust. Toimub tihe koostöö Järvama Allergia ja Astmaühinguga, et rääkida murekohtadest ja vahetada kogemusi. Ühing on jätkusuutlik ja tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.