Rohkema info nägemiseks:

Sander Esberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, TAMMIKU PÕIK 2 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kunda Tammiku põik 2 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja kortriühistu liikmete huvide esindamine. Korteriühistu asutati detsembr 2000.aastal. Korteriühistud juhib ja esindab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline. Seisuga 31.12.2022 oli kortriomanike üle ühe kuu võlg ühistule 2625,67 EUR. Kõigi võlgnikege hoiab juhatus kontakti. On saadetud kirjalikke teateid võlgnevste kohta. 2022. aasta majandustegevuse planeeritav aastakava: 1. tegelemine jooksvate küsimustega. 2. tegelemine võlgnikega.

Dropdown

kõik artiklid

VIRU-NIGULA VALD, KUNDA LINN, MÄE TN 13 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Kunda Mäe 13 põhitegevuseks on korteriühistu liikmetele kuuluvate korteriomandite eseme osaks oleva elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine j
ssb.ee
KÜ Kunda Mäe 13 põhitegevuseks on korteriühistu liikmetele kuuluvate korteriomandite eseme osaks oleva elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Liikmetelt kogutud tasud on põhiliselt hoiustatud pangakontole, et 2022 aastal oleks rahalise vahendeid tööde teostamiseks. Halduskuludeks ja remontideks on kulunud 1426 eurot. 2020.aastal oli kaks palgalist töötajat ja nendele arvestati palga 2541 eurot. Juhatuse liikmetele arvestatud töötasu 750,00 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.