Rohkema info nägemiseks:

Jüri Voodla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

SPORDIKLUBI KÕRVE RING MTÜ tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Kõrve Ring põhitegevuseks on rahvaspordiürituste korraldamine ja läbiviimine Tallinna ja Harjumaa elanikele Kõrvemaal. Suuremad korraldatavad üritused on Tallinna Suusamaraton ja Tallinna Rattamaraton. Spordiklubi Kõrve Ring lööb kaasa ka Sportland Kõrvemaa Nelikürituse korraldamisel Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses. Spordiklubi Kõrve Ring aitab kaasa korras hoida Kõrvemaa Ühendatud Terviserada, mis ühendab Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse - Aegviidu - Nelijärve - Jäneda - Valgehobusemäe keskused. Terviserada on aastaringselt tervisesportlastele tasuta kasutamiseks:

Dropdown

kõik artiklid

ESTOLOPPET MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Estoloppet on 2014. aastal loodud mittetulundusühing, mis koondab Eesti 6 suuremat suusamaratoni: Viru Maraton, Tamsalu-Neeruti Maraton, Alu
ssb.ee
Mittetulundusühing Estoloppet on 2014. aastal loodud mittetulundusühing, mis koondab Eesti 6 suuremat suusamaratoni: Viru Maraton, Tamsalu-Neeruti Maraton, Alutaguse Maraton, Tallinna Suusamaraton, Tartu Maraton ja Haanja Maraton. Maratonidel on võimalik osaleda nii pikal kui poole lühemal distantsil ja sarja raames korraldatakse ka lastesõite, kus erinevalt teistest distantsidest ajavõttu ja punktiarvestust ei ole, kuid medali ja väikese auhinna saavad kõik väiksed suusasõbrad. Teistel distantsidel toimub punktiarvestus nii individuaalselt kui pikal distantsil ka TEAM-ide arvestuses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.