Rohkema info nägemiseks:

Jekaterina Aljas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

JÕHVI VALD, JÕHVI LINN, JAAMA TN 28 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Jõhvi Jaama 28 alustas tegevust 10.01.2007 aastal. Põhitegevusalaks on Jaama 28 elumaja ja maatükki ühine majadamine ja haldamine. Elumaja vajab renoveerimist. Korteriühistu tööd korraldab KÜ juhatus. Juhatus kosneb 2 liikmest. Juhatuse lihtliikmetele tasu suurus on moodustanud 976 eurot. Järgmisel aastal on plaanis koguda raha remondifondi. Raamatupidamist teostab OÜ Eelarve.

Dropdown

kõik artiklid

HOONEÜHISTU ATS-JAAMA 35 TÜH tegevusaruanne 2022

Alates jaanuarist 2010.a üldkoosoleku otsuse kohaselt kõik liikmed hakkavad maksma liikmemaksu, millest teostatakse peamise tegevuse valdkonna- ühine majandamin
ssb.ee
Alates jaanuarist 2010.a üldkoosoleku otsuse kohaselt kõik liikmed hakkavad maksma liikmemaksu, millest teostatakse peamise tegevuse valdkonna- ühine majandamine. Investeeringuid 2022. a ei ole toiminud. Olulisi sündmusi aastaarunde perioodil ei toimunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.