Rohkema info nägemiseks:

Jelena Monahhova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AIANDUSÜHISTU NARVA ASTRA KANALI MTÜ tegevusaruanne 2022

Aiamajaühistu Narva Astra Kanali iseseisvalt tegutseb alates 1998.a. Ühistu eesmärgiks on iga aia omaniku, kes on ühistu liige, aia valdamise, kasutamise ja kasutamise võimalus ühistu tegevuse jaoks hädavajaliku sisustuse ja väättsuse. Aiandus liikmed korjab vahendid hooldustasudeks ja veekasutamiseks vastavalt 2022.a. majandustegevuse aastakavale. Aiandusühistu tööd korraldab juhatus. Töötaja statistiline keskmine (ei ole).

Dropdown

kõik artiklid

NARVA LINN, A. PUŠKINI TN 5 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Narva linn, A. Puškini 5 siseseivalt tegutseb alates 2003.a. Tegevuse eesmärk on korteri omandite esemeosaks olevate ehituste ja maatüki mõttelis
ssb.ee
Korteriühistu Narva linn, A. Puškini 5 siseseivalt tegutseb alates 2003.a. Tegevuse eesmärk on korteri omandite esemeosaks olevate ehituste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja kortriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu kogub järgnevad kommunaalmaksed: küte, maagaas, vesi, gaasipliidi teenindamine ja lisamaks kaabli TV. Aruaandeastal põhitegevuse tulud olid 39607 eurot, ja kulud olid 50480 eurot. 2022. aastal Narva linn, A. Puškini 5 on tehtud plaanitud tööd, samuti pisiremonditööd, et hoida hoone korras. Korteriühistu tööd korraldab korteriühistu juhatus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.