Rohkema info nägemiseks:

Üllar Põld

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

MOTOKLUBI LÄÄNE MTÜ tegevusaruanne 2022

MK "Lääne" on mittetulundusühing, mille tegevus on suunatud motospordi edendamisele ja motospordi ürituste korraldamine Läänemaal. 2022. aastal on Motoklubi "Lääne" liikmete arv 20 füüsilist isikut. 2023. aastal on kavas tegevust jätkata, et võimaldada Läänemaal motospordi huvilistel treenimist ja pakkuda võistlemisvõimalusi. 2022. aastal ei ole MK "Lääne" palgalist tööjõudu kasutanud. Motoklubi juhatus koosneb 2 liikmest, juhatuse liikmetele 2022. aastal tasusid makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

EST-TRANS KAUBAVEOD AS tegevusaruanne 2022

AS Est-Trans Kaubaveod on asutatud 1995 aastal 100 %-liselt Eesti erakapitalil. Firma põhitegevuseks on transporditeenuste osutamine, kaupade hoiustamine ning k
ssb.ee
AS Est-Trans Kaubaveod on asutatud 1995 aastal 100 %-liselt Eesti erakapitalil. Firma põhitegevuseks on transporditeenuste osutamine, kaupade hoiustamine ning komplekteerimine. Terminalid asuvad Tallinnas ja Tartus. 2022 aasta oli vaatamata kõrgele inflatsioonile ja majanduslikule olukorrale edukas aasta. Seoses kiiresti kasvava inflatsiooniga ning lähtudes üldisest majanduslikust olukorrast, olime aasta alguses sunnitud tõstma teenuse hindu. Sidusime hinnad kiiresti tõusva kütusehinnaga, mis on ka meie peamiseks kuluartikliks. Tänu kiirele muutusele suutsime oma tööd jätkata kasumlikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.