Rohkema info nägemiseks:

Rekmar Vaarma

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SAFE START MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ SAFE START on asutatud 08.01.2015.a. Mittetulundusühingu tegevuseks on kaasa aidata Eesti ujumise-, allveeujumise-, puuetega inimeste ujumise arengule ja sportliku- tervistava eluviisi populariseerimisele. Samuti ohutu elukeskkonna propageerimine (vee-, tule- ja liiklusohutus) ning vajadusel/võimalusel osalemine päästetöödel, klubilisest tegevusest huvitatud inimeste koondamine ja ühendamine ning neile sobiliku tegevuse leidmine, koostöö tegemine spordiorganisatsioonidega jne. 2022.a. tegevust ei toimunud. 2023.a.-ks pole hetkel tegevust planeeritud. Bilansimaht oli 477.- eurot.

Dropdown

kõik artiklid

RAPLA KORVPALLI FAN CLUB MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu tööd ja tegemisi korraldab 3 liikmeline juhatus. Juhatus astus ametisse aruandeperioodi alguses. Põhitegevus on Rapla korvpalli toetamine ja
ssb.ee
Mittetulundusühingu tööd ja tegemisi korraldab 3 liikmeline juhatus. Juhatus astus ametisse aruandeperioodi alguses. Põhitegevus on Rapla korvpalli toetamine ja propageerimine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.