Rohkema info nägemiseks:

Andres Metjer

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jahindus, kalastus ja jahindus, puhkus ja meelelahutus

TARTUMAA SANGPOMMIKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartumaa Sangpommiklubi loodi 02.01.2018. Juhatus on 3-liikmeline. Eesmärgiks on sangpommispordi edendamine ja spordiürituste korraldamine. 2023. aasta eesmärgiks on jätkata tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI SANGPOMMISPORDI LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Sangpommispordi Liit on registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonnas 14.01.2010.a. M51285 Eesti Sangpommispordi Liidu moodustavad ja on juriidilised l
ssb.ee
Eesti Sangpommispordi Liit on registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonnas 14.01.2010.a. M51285 Eesti Sangpommispordi Liidu moodustavad ja on juriidilised liikmed Palamuse Spordiklubi, Jõgeva Raskejõustikuklubi Ramm, Spordiklubi Vargamäe ja Tartumaa Sangpommiklubi. Eesti Sangpommispordi Liidus toimus üks üldkoosolekut ja kaks juhatuse koosolek. Eesti Sangpommispordi Liit korraldas Eesti meistrivõistlused ja korraldas Eesti karikavõistlused. Aitasime korraldada Eesti Kaitsejõudude meistrivõistlused ja EMSL Jõud meistrivõistlused. Osalesime rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.