Rohkema info nägemiseks:

Toomas Valk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TERAVIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Teravik on alates 2015. aastast tegutsev ettevõte, mille põhitegevus on arengukavade ja rahastustaotluste koostamine, arengukoosolekute läbiviimine ja nõustamine (EMTAK kood 70221 – Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine). Ettevõtte koduleht on www.teravik.ee ja Facebooki leht https://www.facebook.com/ter4vik. 2022 aastal jätkati seniste tegevustega.

Dropdown

kõik artiklid

NEDSAJA KÜLA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Nedsaja Küla Seltsi tegevusaruanne 2022. aasta kohta. Nedsaja Küla Selts jätkas oma tegevust Nedsaja küla elujõulisuse tagamisel ning kogukonna tugevdamisel.
ssb.ee
Nedsaja Küla Seltsi tegevusaruanne 2022. aasta kohta. Nedsaja Küla Selts jätkas oma tegevust Nedsaja küla elujõulisuse tagamisel ning kogukonna tugevdamisel. 2022. aasta olulisemad ühissündmused olid: 7. jaanuaril tähistati ühiselt talsipüha. 6. märtsil tähistati külaplatsil Maaselitsat. 10. aprillil käis külaselts tutvumas Luhamaa külaseltsi tegevustega ning viidi läbi küla arengu arutelu. 24. aprillil tähistati külaplatsil üheskoos seto lihavõtteid. Aprillis soetati külaseltsile Kohaliku omaalgatuse programmi toetuse abil murutraktor külaplatsi hoolduseks. 1. mail peeti külaseltsi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.