Rohkema info nägemiseks:

Jorma Uppin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KONKAIN DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

1. Ettevõtte põhitegevuseks on videotöötlus teenus ja animatsioonide valmistamine kliendi poolt ette antud materialide põhjal. Tegevusvaldkonna üldine kirjeldus on kinofilmide, videote ja telesaadete tootmisjärgsed tegevusalad. 2. Olulisi investeeringuid on raske välja tuua. Küll aga toimub pidev investeeringute tegemine põhivarasse et muuta tööd effektiivsemaks. Viimane suurem investeering oli kodukontori töökõlbulikuks kujundamine ja teisele töötajale tehnika soetamine ja töökoha ettevalmistus. 3. Olulised uuringud puuduvad. Töötajad tegelevad trendide jälgimisega üldisest tööajast.

Dropdown

kõik artiklid

VALGA VALD, LÜLLEMÄE KÜLA, KIRIKUMÕISA TEE 13 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kodu 2020. a. tegevuse eesmärk oli korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu lii
ssb.ee
Korteriühistu Kodu 2020. a. tegevuse eesmärk oli korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu Kodu asutati 24.03.2009. Majas on 12 korterit. Korterite summaarne kasulik pindala on 784.90 m². KÜ Kodu tegevus: (cid:127) aadressil elamu nr 87 Lüllemäe küla, Karula vald, Valgamaal asuva elumaja haldamine ja teenindamine; (cid:127) korteriomanike poolt tarvitatud vee, prügi ja üldelektri arveldamise vahendamine. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb kolmest liikmest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.