Rohkema info nägemiseks:

Helve-Kaja Oss

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud jms teenused, tooted, konsultatsioonid

VÕHMA AIANDUSSELTS KANARBIK MTÜ tegevusaruanne 2022

Võhma aiandusselts Kanarbik tegevused 2022. Lillepäeva korraldamine. Juurika laada korraldamine. Välireklaamide korrastamine. Linna lillepeenarde hooldus. Hortensiate hooldamise ja kasvatamise teabepäeva korraldamine. Aiareis maakonna kaunimatesse aedadesse.

Dropdown

kõik artiklid

VÕHMA AJALOO SÕPRADE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Võhma Ajaloo Sõprade Selts kanti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 02.juunil 2003.a. Mittetulundusühingu Võhma Ajaloo Sõprad
ssb.ee
Mittetulundusühing Võhma Ajaloo Sõprade Selts kanti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 02.juunil 2003.a. Mittetulundusühingu Võhma Ajaloo Sõprade Seltsi asutamiskoosolek toimus 27.novembril 2002.a. Tegevuse eesmärk on Võhma ajaloo tutvustamine - näituste korraldamine, loengute pidamine. Võhma ajaloo uurimine- seltsi liikmete kodu-uurimuslik tegevus ja Võhma ajaloopärandi säilitamine. Seltsi tegevust juhib kolmeliikmeline juhatus. Juhtimistegevuse eest juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.