Rohkema info nägemiseks:

Ülle Rahula

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisifirma tegevused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SAAREMAA MATKAKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Saaremaa Matkaklubi MTÜ põhitegevuseks on sportliku, tervistava, teadmisi laiendava huviala edendamine ning tervislike eluviiside propageerimine elanikkonna hulgas. 2022 majandusaasta oli rahuldav. Mängisime discgolfi ja matkasime matkaradadel. Tegevusalade klassifikaatori järgi kood 93 121 matkamine ja matkaürituste korraldamine. Liikmete arv 2021. a. oli 20. Tasustatavaid töökohti Saaremaa Matkaklubis ei ole. Juhatuse liikmed tasu oma kohustuste täitmise eest ei saanud.

Dropdown

kõik artiklid

MATKAHULLUD OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõttest Matkahullud OÜ on 100 % Eesti erakapitalil , mis asutati 27.02. 2017 aastal 3 osaniku poolt. Juhatuses 3 liiget. ettevõtte põhitegevuseks on turis
ssb.ee
Ettevõttest Matkahullud OÜ on 100 % Eesti erakapitalil , mis asutati 27.02. 2017 aastal 3 osaniku poolt. Juhatuses 3 liiget. ettevõtte põhitegevuseks on turism - matka - ja puhkemajandusteenuste osutamine , tegevusalade klassifikatoori järgi kood 79 121 reisikorraldajate tegevus. Matkahullud OÜ 2022. aasta oli rahuldav. Matku korraldame lisaks välismaale ka Eestis. 2023. aastal oleme plaani võtnud endiselt Eesti rattamatku, lisaks ka ühepäevaseid matku looduses RMK radadel ja 1 matkareisi väljaspool Eestit. 2023 on liikumise aasta ja ka meie panustame oma firmaga aktiivsesse liikumisse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.