Rohkema info nägemiseks:

Maarika Õunapuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ametiühingud, ametiliidud, ühingud, riik ja ühiskond

JÕGEVA SORDIARETUSE INSTITUUDI TÖÖTAJATE AMETIÜHING tegevusaruanne 2022

Jõgeva Sordiaretuse Instituudi Töötajate Ametiühing on omaalgatuslik mittetulundusühing, mis on kantud registrisse 06.03.2002. Mittetulundusühing on kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis kasutab oma tulusid üksnes oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks. 2022.aastal liikmemaksu ei laekunud. Mittetulundusühingu juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

Dropdown

kõik artiklid

TEADUSTÖÖTAJATE AMETILIIT ETAL tegevusaruanne 2022

Teadustöötajate Ametiliit ETAL ühendab kõrgkoolideväliste teadusasutuste Tartu Observatooriumi ja Eesti Instituudi ametiühingud. Ta on asutatud oma liikmete töö
ssb.ee
Teadustöötajate Ametiliit ETAL ühendab kõrgkoolideväliste teadusasutuste Tartu Observatooriumi ja Eesti Instituudi ametiühingud. Ta on asutatud oma liikmete töö-, teenistus- ja kutsealaste, majanduslike, sotsiaalsete, hariduslike ja ühiskondlike huvide ning nendest tulenevate õiguste esindamiseks ja kaitsmiseks ühistegevuse kaudu. ETAL on Eesti Kõrgkoolide Teadus- ja Arendusasutuste Ametiliitude Ühenduse ETAL liige. ETAL tegevus lähtub oma liikmete ning kõigi töötajate õiguste ja huvide esindamise ja kaitsmise põhimõtetest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.