Rohkema info nägemiseks:

Pille Heinleht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puidu- ja paberitööstus, puidu kokkuost ja müük

RANNAKÜLA KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Rannaküla Külaselts loodi 12.10.2010 ühendamaks Nõva valla Rannaküla küla peresid. Seltsi eesmärgiks on kohaliku külaelu edendamine läbi ühistegevuste ja kohaliku kogukonna kaasamine erinevatesse ettevõtmistesse. 2022. aastal üritusi ei toimunud. Majandusaastal ettevõttes töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PERAKÜLA TEATER MTÜ tegevusaruanne 2022

2022.aasta põhitegevuseks oli Peraküla külaplatsi korrashoid ja selle kasutuskõlblikuna hoidmine. 2022 aastal koosnes juhatus kolmest liikmest, kellele juhtimi
ssb.ee
2022.aasta põhitegevuseks oli Peraküla külaplatsi korrashoid ja selle kasutuskõlblikuna hoidmine. 2022 aastal koosnes juhatus kolmest liikmest, kellele juhtimistasu ei makstud. 2022 aastal MTÜ-l töötajaid ei olnud ja töötasusid ei makstud. 2023.aastal jätkame Peraküla külaplatsi korrashoiuga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.