Rohkema info nägemiseks:

Anton Tanasenko

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EVERWAKE OÜ tegevusaruanne 2022

Everwake OÜ põhitegevus on kontraktpõhiliste programmeerimis teenuste osutamine teistele firmadele. Kehtiva kontrakti järgi 2021-2023 aastatel on suhted USA firmaga StarburstData Inc., millele osutatakse tarkvaraarenduse teenuseid.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, PUNANE TN 31 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Punane 31 - 216 korterimaja, aadressil Punane 31-74a on mittetulundusühistu mille eesmärgiks on korteriomandite olevate ehituse ja maatüki mõtteli
ssb.ee
Korteriühistu Punane 31 - 216 korterimaja, aadressil Punane 31-74a on mittetulundusühistu mille eesmärgiks on korteriomandite olevate ehituse ja maatüki mõtteliseosade majandamine. Korteriühistu tööd korraldab juhatus.Juhatus koosneb 7 liikkmest. Aasta jooksul on tehtud remonditöid summas265506 euro Korteriühistu Punane 31 jatkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.