Rohkema info nägemiseks:

Katrin Paju

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

THULE TEATER MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Thule Teater on asutatud 18.11.2020. Mittetulundusühingu põhiliseks tegevusalaks lavakunst. Aruandeaastal on käsunduslepingu alusel tööle vormistatud üks töötaja tähtajalise lepinguga. 2023. aastal planeerime jätkata lavastuste välja toomist. Soovime leida rahastusvõimalusi erinevate lavastuste lavaletoomiseks.

Dropdown

kõik artiklid

NIIDUHOOLDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Niiduhooldus on asutatud ja põhikiri on kinnitatud 11.01.2011. MTÜ Niiduhooldus on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mit
ssb.ee
MTÜ Niiduhooldus on asutatud ja põhikiri on kinnitatud 11.01.2011. MTÜ Niiduhooldus on vabatahtlikkuse alusel ühinenud füüsiliste isikute iseseisev kasumit mittetaotlev organisatsioon. Ühingu tegevuse eesmärgiks on puisniitude, puiskarjamaade, rannaniitude ja teiste poollooduslike koosluste taastamine, hooldamine ja säilitamine. Eesmärkide saavutamiseks teostab ühing järgmisi tegevusi: metsaraie, võsaraie, raiutud materjali koondamine ja hakkimine, niitmine ja karjatamine. 2022. aastal teostati niitude hooldamistöid. Hooldamistööde raames raiuti võsa, niideti roogu ja paigaldati karjaaiad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.