Rohkema info nägemiseks:

Sven Pihlakas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SP HALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

SP Haldus OÜ põhitegevusala on ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine. Aruandeperioodil puudusid palgalised töötajad.

Dropdown

kõik artiklid

TAMSALU JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Tamsalu Jahiselts on registeeritud 09.06.2006.a. MTÜ tegevuse eesmärgiks on liikmete looduse-, kultuuri- ja jahindushuvil põhineva ühistegevuse korraldamine
ssb.ee
MTÜ Tamsalu Jahiselts on registeeritud 09.06.2006.a. MTÜ tegevuse eesmärgiks on liikmete looduse-, kultuuri- ja jahindushuvil põhineva ühistegevuse korraldamine. Mittetulundusühingul on 21 liiget. Töölepinguga töötavaid isikuid 2022. aastal ei olnud ja töötasu ei arvestatud. Mittetulundusühingu põhitegevuseks 2022. aastal oli ulukipopulatsiooni reguleerimine ja sellega seonduv majandustegevus. Mittetulundusühing jätkab sarnast tegevust 2023. aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.