Rohkema info nägemiseks:

Riina Kõverik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kangad ja kudumid, õmblustooted

ANNIVAKK MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Annivakk alustas tegevust 15.02.2019. a. Juhatuses on kaks liiget. MTÜ Annivakk on tegev. Plaanis on edendada käsitööalast piirkondlikku huvitegevust.

Dropdown

kõik artiklid

NOBENÕEL OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Nobenõel on asutatud 2015. aasta märtsikuus eesmärgiga väikeettevõttena hakata pakkuma kohalikul turul õmblus- ja tikkimisteenust nii eraisikule kui ka
ssb.ee
Osaühing Nobenõel on asutatud 2015. aasta märtsikuus eesmärgiga väikeettevõttena hakata pakkuma kohalikul turul õmblus- ja tikkimisteenust nii eraisikule kui ka ettevõtetele. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda paindlikku teenust just neile klientidele, kes soovivad individuaalset ja isikupärast lähenemist. Järgnevate aastate eesmärgiks on luua oma rõivakollektsioon. 2022. aastal tegeles ettevõte nii rahvariiete õmblemise ja tikkimisega kultuurikollektiividele kui ka eraisikutele, kui ka kohalike inimeste riiete kaunistamisega omaloodud tikanditega ning uute riiete disainimisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.