Rohkema info nägemiseks:

Martin Mets

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

UUSVADA KULTUURIKÜLA MTÜ tegevusaruanne 2022

Uusvada Kultuuriküla MTÜ juhatuses kaks liiget Edina Csüllög ja Rein Järvelill. MTÜ põhitegevuseks on Uusvada külas asuva Teelahkme kinnistu haldamine, arendamine; külakogukonna edendamine ja kultuuriürituste korraldamine ning kogukonnateenuste osutamine. Kasvanud on mtü liikmeskond ja liitunud on piirkonna inimesed, aasta lõpuks oli liikmeid 13. 2022.aastal korraldas mtü Uusvada külamaja renoveerimist: vahetati katus. Samuti korraldas mtü Uusvada traditsioonilisi üritusi ning osales Uusvada kogukonnaga erinevates projektides.

Dropdown

kõik artiklid

LADVIKU VANATALU OÜ tegevusaruanne 2022

Põhitegevuseks 2022.a. majandusaastal oli teraviljakasvatus. Müügitulu 2022.a. majandusaastal suurenes 37% võrreldes 2021. aastaga. Teravili realiseeriti Eesti
ssb.ee
Põhitegevuseks 2022.a. majandusaastal oli teraviljakasvatus. Müügitulu 2022.a. majandusaastal suurenes 37% võrreldes 2021. aastaga. Teravili realiseeriti Eestis. Majandusaasta lõppes kasumiga. Põhitegevusalaks 2021.a. majandusaastal oli teraviljakasvatus. Müügitulu 2021.a. majandusaastal oli 55 243 eurot. Teravili realiseeriti Eestis. Majandusaasta lõppes kasumiga. Põhivarasse investeeriti 2022.aastal 90 tuhande euro eest. Osteti põllumajandustehnikat, maad ja hoone. 2023.aasta suuri investeeringuid plaanis teha ei ole. Eesmärk on 2023.aasta saak realiseerida võimalikult kasulikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.