Rohkema info nägemiseks:

Anne-Ruth Laine

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PÄRNU SOOME SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Pärnu Soome Selts MTÜ on 2011. aasta oktoobris asutatud ühing, mille põhitegevusalaks on Pärnus elavate soomlaste ja Soome Vabariigi vastu huvitatute koondamine ühtse vaba aja veetmise, meelelahutuse ja kultuurilise tegevuse alla. Aruandeaastal korraldati palju kultuurilisi ühisüritusi ja tehti väljasõite. Toimusid regulaarsed koosolekud ja värvati uusi liikmeid. 2023. aastal jätkatakse samal suunal.

Dropdown

kõik artiklid

PÄRNU ÜLEJÕE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Pärnu Ülejõe Selts on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis esindab Pärnu linna Ülejõe ja Vana-Pärnu piirko
ssb.ee
MTÜ Pärnu Ülejõe Selts on avalikes huvides tegutsev juriidiliste ja füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis esindab Pärnu linna Ülejõe ja Vana-Pärnu piirkonna elanike huve. MTÜ tegutsemise eesmärgiks on koondada Vana-Pärnu ja Ülejõe asumi elanikud kohaliku elukeskkonna parendamiseks arvestades piirkonna ajalugu ja arhitektuurset olemust. Mittetulundusühingu jaoks on tähtis kogukonnas keskkonnasäästliku mõtteviisi propageerimine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.