Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Järvi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

JÄRVI AKADEEMIA – MUSIC COURSES AND MASTERCLASSES OÜ tegevusaruanne 2022

Järvi Akadeemia – Music Courses and Masterclasses OÜ asutati 04.06.2021. Põhitegevusalaks Kontsertide lavastamine ja esitamine, muusikaline loometegevus jms tegevus. Järvi Akadeemia fookuses on eelkõige orkestrimuusika ning selle esitamine kõikvõimalikel viisidel: kontserdid, lindistused, meistritoad. Samuti on väga oluline pedagoogiline pool - Järvi Akadeemias saavad muusikaharidust ja täiendust noored muusikud. Peamised tehingupartnerid on Pärnu Muusikafestival, ERSO, Arvo Pärdi keskus, Viimsi Artium, MUBA.

Dropdown

kõik artiklid

NESCAPES OÜ tegevusaruanne 2022

Nescapes OÜ asutati 06.08.2020. Põhitegevusalaks kontserdite lavastamine ja esitamine, muusikaline loometegevus jms tegevus. Aruandeaasta käive oli 7 200 eurot
ssb.ee
Nescapes OÜ asutati 06.08.2020. Põhitegevusalaks kontserdite lavastamine ja esitamine, muusikaline loometegevus jms tegevus. Aruandeaasta käive oli 7 200 eurot. Ettevõttel töötajaid ei ole. Aastal 2023 põhitegevus jätkub.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.