Rohkema info nägemiseks:

Eili Edermaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

GUSTUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte GUSTUS oü on asutatud 2016 aasta novembris kahe osaniku poolt, Eili Eleanor Edermaa ja Eivi Edermaa. Tegevusalaks on naturaalse, lisaaineteta granaatõunamahla turustamine Itaalia turul. Tulevikus on plaan laieneda ka Hispaania ja Portugali turule. Granaatõunamahl on toodetud Azebaidzaanis kuid Gustus oü ostab kauba eesti ettevõttelt kes impordib mahla Eestisse ( Euroopa liitu). Personal Gustus OÜ aruandeperioodil personaal puudus. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Juhatus koosneb kahest liikmest. 2022.a. puudus ettevõttel aktiivne majandustegevus. Ettevõttel on eesmärgiks

Dropdown

kõik artiklid

LIVING FENG SHUI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Living Feng Shui põhiegevusalaks on siseruumide dekoreerimine ning klientide nõustamine. Müügitulu majandusaastal puudus. Majandusaastal töötajad puudusid.
ssb.ee
OÜ Living Feng Shui põhiegevusalaks on siseruumide dekoreerimine ning klientide nõustamine. Müügitulu majandusaastal puudus. Majandusaastal töötajad puudusid. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Tulevikus jätkatakse põhitegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.