Rohkema info nägemiseks:

Mihkel Ilp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HUUM SAUNA OÜ tegevusaruanne 2022

Alates 2020 aastast esindab HUUM Sauna OÜ HUUM kaubamärki Põhja-Ameerika turul. HUUM Sauna OÜ müüb Põhja-Ameerika turule HUUM OÜ toodangut, milleks on saunakerised ja juhtelektroonika. 2020 aastal oli Põhja-Ameerika käive kokku 465 454 eurot. 2021 aastal juba 2 127 560 eurot ja aruandeperioodil 4 750 321 eurot. 2023 aastal on käive USA, Kanada ja Mehhiko turul juba üle 2,5 miljoni euro. Lisaks saunakeriste ja juhtelektroonika müügile osutatakse klientidele teenust juhtelektroonikale APP funktsiooni lisamiseks. Ettevõte tegeleb ka vastavate toodete sertifitseerimisega Ameerika turule.

Dropdown

kõik artiklid

HUUM OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb saunaahjude, elektrikeriste ja nende juhtelektroonika tootmisega. Toodame elektrikeriseid koos juhtelektroonikaga. Samuti on tootmises puukütt
ssb.ee
Ettevõte tegeleb saunaahjude, elektrikeriste ja nende juhtelektroonika tootmisega. Toodame elektrikeriseid koos juhtelektroonikaga. Samuti on tootmises puukütte kerised koos vajalike tarvikutega. 2022 aastal möödus HUUM OÜ-le edukalt. Tootmismaht kasvas oluliselt . Müügikäive kasvas peaaegu 30%. Senised ruumid muutusid väikeseks ja antud majandusaastal kolis ettevõtte uutesse ruumidesse, mis võimaldavad veel kasvu. Paranenud on tootmise ja lao tingimused. Mitmed investeeringud on seotud kolimisega. Aruandeaastal lõppes Targa sauna arendusprojekt, mida toetas ka EAS Euroopa Liidu rahaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.