Rohkema info nägemiseks:

Tiina Viira

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, ehitus ja kinnisvara

PÄRNU LINN, MÄNNI TN 5 // 7 // 9 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Pärnu linn, Männi tn 5 // 7 // 9 loodi 2018.aasta algul. Korteriühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks ning vahendab kommunaalmakseid tarnijate ja korteriühistu liikmete vahel. 2022. aastal jätkati remondifondi vahendite kogumist. 2022. aastal valmis elamute renoveerimise projekt. Lisaks remondifondist finantseeriti avariiremonte, osteti murutrimmer.

Dropdown

kõik artiklid

PESULIISU OÜ tegevusaruanne 2022

Pesuliisu OÜ tegeleb puidust pesukuivatusrestide valmistamise ja müügiga. 2022.aastal oli käive 62 161 eurot ja majandusaasta lõpetati kahjumiga 12 737 eurot.
ssb.ee
Pesuliisu OÜ tegeleb puidust pesukuivatusrestide valmistamise ja müügiga. 2022.aastal oli käive 62 161 eurot ja majandusaasta lõpetati kahjumiga 12 737 eurot. Majandusaastal oli üks palgaline töötaja ja tööjõukulud olid 6 217 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.