Rohkema info nägemiseks:

Innar Raag

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VÕRU DISCGOLF MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Võru Discgolf on asutatud eesmärgiga populariseerida discgolfi Võru maakonnas. MTÜ on tänaseks ehitanud Võru maakonda kaks discgolfi rada. Iga aastaselt on korraldatud Võru maakonna meistrivõistluseid discgolfis ja selle kõrvalt ka väiksemaid võistluseid. Peale võistluste korraldamise on MTÜ liikmed ka andnud mitmeid discgolfi alaseid koolitusi õpetajatele, treeneritele ja teistele discgolfist huvituvatele inimestele. MTÜ Võru Discgolf on siiamaani jätkuvalt tegutsev MTÜ.

Dropdown

kõik artiklid

KOPRAPOEG OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevuse põhisuundadeks on metsakasvatuslike ja muude metsamajanduslike raietööde teostamine. Nende tööde kõrvalt pakume ka arboristiteenuseid. 2022aa
ssb.ee
Ettevõtte tegevuse põhisuundadeks on metsakasvatuslike ja muude metsamajanduslike raietööde teostamine. Nende tööde kõrvalt pakume ka arboristiteenuseid. 2022aastal sai soetatud raietöödeks vajalikke tööriistasid. Tulevikus on plaanis tegeleda suuremalt ettevõtte reklaamimisega ja loodetavasti tänu sellele saame luua ka mõned uued töökohad. Jätkame arboristiõpingud Luua Metsakoolis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.