Rohkema info nägemiseks:

Vadym Rakitin

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
renttööjõu vahendamine jms teenused, tooted, konsultatsioonid

UKRAINIAN RENT SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb metallitööpinkide remondi, nende hoolduse, reguleerimise, realiseerimisega kiireloomulised ja/või keerulised tööd kliendi masinatel. Meie klientideks on Eesti ettevõtted. Tootmise languse tõttu tellimuste maht langeb, ka aruandeaastal kustutasime oma pankrotti läinud kliendi võla. Äriregistrisse on sisestatud 2 aasataruannet, kuna peale esimese aruanne esitamist oli leitud viga lisas 2. Selles aastaaruannes on kõik vead parandatud.

Dropdown

kõik artiklid

GOOD STAFF SOLUTION OÜ tegevusaruanne 2022

Good Staff Solution OÜ alustas oma tegevusega 2017 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on Ajutise tööjõu rent. Meie ettevõte tegeleb personali värbamisega töötamis
ssb.ee
Good Staff Solution OÜ alustas oma tegevusega 2017 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on Ajutise tööjõu rent. Meie ettevõte tegeleb personali värbamisega töötamiseks Eestis. Võtame vastu tellimusi mitmelt selliste teenuste pakkujatelt Ukrainas. Nemad leiavad meile töölised, kelle palkame ja saadame oma klientidele Eestisse. Viimase majandusaasta müügitulu oli 4 755 545 eurot. Peamised finantssuhtarvud = (müügitulu 2022– müügitulu Käibe kasv (%) 65.4 2021)/ müügitulu 2021*100 = (müügitulu - kaubad, toore, Brutokasumi määr (% 93.9 materjal ja teenused)/müügitulu * 100 Käibe ärirentaablus (%)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.