VESIROOS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst VE

VESIROOS OÜ: Nutulugu

Kohustused

Kohustused

Krediidiriski prognoosid, krediidilimiidid, võlad, aruandekohustused, hüpoteegid, kohtulahendid jm ettekirjutused

Vaata raportist >

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢

TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst VESIROOS OÜ-ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 2727,87 EUR.

Võlgnevuste tekkimisel oli VESIROOS OÜ juhtide ringis K. P., kes alustas ettevõtlusega tegevusvaldkonnas: Muu jaemüük väljaspool kauplusi, kioskeid ja turge - 16 aastat tagasi 24 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2023) oli kokku 7.0 tuhat EUR-i ja tööl oli kokku 5 inimest, kelle keskmine brutotöötasu oli 143,0 EUR/kuus.

K. P. tegutseb täna ettevõttes START RETKED MTÜ, mis käivet kvartalis ei teinud aga ja küllap fööniks tõuseb taas tuhast, kui Võlausaldajad oma usalduskrediiti ikka lahti hoiavad.

Võlausaldaja - tahad maailma paremaks muuta?

Avalda nõuded Inforegistris ja maailm me ümber muutub ausamaks

Võlausaldaja tänab, kui võlgnevus saab graafikusse ja Inforegister taastab maine, kustutades artikli Ärimeediast ning haihtub ka siit NUTULUGU.

Kaosest sünnib kord inkasso asemel krediidihalduse abil

KREEDIX OÜ: võlg on küll võõra oma, aga vahel ka võõra süü – ketimeetod võlahalduses võib päästa ettevõtte

KREEDIX OÜ: turvatempel arvel kulu ei tee, aga toob sisse

#EhitusJaRemodelleerimine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.