KALDATARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

KALDATARE OÜ hetkeolukord

Juba 962 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kaldatare tegutseb 1996.aastast. 2022.aaastal jätkus traditsiooniline äritegevus, s.o. korteriühistute haldamine-hooldamine. Haldamine tähendab kinnisvara hooldustööde hulka kuuluvate ülesannete sooritamise organiseerimine.

Kogu majandustegevusest hõlmab haldamine 78,84 % ja hooldamine 19,68 %.Muud tulud 1,48%. Korteriühistute haldamine toimub Eestis,

Tartu linnas, põhiliselt Annelinnas. Tegevusala arvesse võttes ei olnud aruandeaasta jooksul vaja teha olulisi investeeringuid ja ei planeerita neid ka lähitulevikuks.

2022.aasta müügituluks oli 133 644 eurot, millest 105 362 eurot oli haldustulu ja 26 297 eurot oli hooldustulu, muud tulud 1985 eurot . 2021.

aastaga võrreldes suurenes tulu 12,6% Töötajate arv on 6.

2023. aastal jääb osaühingu suunaks korteriühistute professionaalne teenindamine mõistliku hinnapoliitikaga. Uuendatatakse ja täiendatakse haldus-hooldus lepingud. Pidevalt toimub töötajate koolitus ja täiendusõpe.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Tegevusaruande allkirjastamise hetkel on OÜ Kaldatare juhatuse liikmeks Raja Soo.

Osaühingu juhatus kiidab majandusaasta aruande heaks.

Majandusaasta aruande heakskiitmisega kinnitab juhatus majandusaasta aruandes esitatud andmete õigsust ja täielikkust, sealhulgas seda, et aruanne koostati kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga ning see kajastab asjakohast ja tõepäraselt esitatud informatsiooni raamatupidamiskohustuslase finantsseisundi ja -tulemuse ning rahavoo kohta.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.