MAINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9015 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommen

MAINE OÜ hetkeolukord

Juba 9015 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tähistas Maine OÜ oma 30. aasta juubelit, mis on märkimisväärne verstapost nii ettevõtte ajaloos kui ka Eesti kingituste jaemüügi sektoris. Maine OÜ on perefirma, mille südames on missioon pakkuda Eesti turul kõige huvitavamaid ja ainulaadsemaid kingitusi. Maine OÜ alustas oma teekonda kingituste jaemüügi alal 2002. aastal, kui Tartus E-Kaubamajas avati esimene Kingituste Kiirabi nime all tegutsev kauplus. See oli esimene omataoline kauplus Eestis, mis pakkus unikaalset kontseptsiooni ja valikut, mida polnud varem nähtud. Maine OÜ innovatsioon ei piirdunud füüsilise kauplusega. 2004. aastal astusime sammu edasi ja avasime e-poe kingiabi.ee, mis on tänaseks saanud populaarseks kingituste ostukohaks internetis. Maine OÜ kaupluste pakutav kaubavalik ja formaat on end 30 aasta jooksul igati õigustanud. Meie kauplused erinevad tavalistest suveniiripoodidest huvitavama valiku, kliendisõbraliku kontseptsiooni ja isikupärase lähenemisega. Kingiabist on huvitavaid firmakingitusi leidnud paljud ettevõtted. Meie meeskond on valmis aitama ka kõige nõudlikumate eritellimustega, leides sobiva meistri, kes suudab realiseerida kliendi visiooni. Kingiabi aitab kiiresti leida kingituse igaks puhuks. Pakume üllatavat valikut hea hinna ja kvaliteedi suhtega toodetest. Meile on oluline kingituse korralik kvaliteet, praktiline tarbimisväärtus, ehe materjal ja kena pakend. Meie tähtsamad väärtushinnangud on ausus ja areng. Oleme ausad oma töötajate, klientide ja äripartnerite vastu ning ootame neilt samasugust suhtumist. Meie tarnijate hulka kuuluvad nišitoodete maaletoojad, kes pakuvad kinkimiseks sobivaid kaupu, ja käsitöömeistrid, kellel on huvitav kaubavalik ja kes suudavad tavalisest laadamüüjast kõrgemale pürgida. Meie tootevalik hõlmab nutikaid disaintooteid, praktilist ja kiiksuga käsitööd, kingitusi koju ja kööki, kingitusi kolleegile, ülemusele, naljakaid kingitusi ja vabaaja/hobitooteid. E-pood kingitustekiirabi.ee on ennast õigustanud. Oleme selle kaudu saanud ka palju firma kliente. Firmakingituste müügil on meil pikaajaline kogemus nahktoodete sarja Parlament turustamisel ja Maine kalendermärkmike müügil. Me ei osta sisse internetiturunduse teenust, vaid oleme leppinud loomuliku SEO-ga. Selle toetamiseks oleme aktiivsed sotsiaalmeedias, sealhulgas Facebookis ja Instagramis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.