ADVEN EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 9049 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 124 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komme

ADVEN EESTI AS hetkeolukord

Juba 9049 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 124 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Adven on klientide vajadusi arvestavaid energialahendusi, kaugkütet ja maagaasi võrguteenust pakkuv juhtiv Põhjamaade energiaettevõte. Pakume klientidele terviklahendusena välja töötatud energiatooteid usaldusväärselt, kulutõhusalt ja keskkonnamõjusid minimeerides. Meie toodeteks on tööstuslikud auru-, külma ja jahutuslahendused; soojus, maagaasi võrguteenus, elekter ning teised kliendi terviklikuks energialahenduseks vajalikud tooted. Adven vastutab tõhusa kaugkütte eest tagades konkurentsiameti regulatsiooni alusel soojuse reguleeritud hinnad kõikides kaugkütte võrkudes. Samuti vastutab Adven terviklikult kulutõhusate energialahenduste eest nii kinnisvara kui ta tööstuse sektoris. Rakendame kliendile kõige paremini sobivat tehnoloogiat ja kütuseid. Meie klientideks on tööstus-, kaubandus-, avalik- ja teenindussektor, kohalikud omavalitsused ning elanikkond.

Ettevõtte juhtimissüsteem on sertifitseeritud ja vastab ISO 9001 kvaliteedijuhtimise süsteemi standardile, ISO 14001 keskkonnastandardile ja ISO 45001 töötervishoiu ja tööohutuse standardile.

Pakume elutähtsat teenust efektiivselt, usaldusväärselt. EJKÜ on väljastanud „Tõhusa kaugkütte“ märgise 15-le Adveni katlamajale. Peamised keskkonnamõjud on seotud tootmises atmosfääri õhu kaitsega ja õhku paisatavate emissioonidega suitsugaasidest. Jälgime ja arvestame nõutud emissioone seaduses ettenähtud korras ning strateegilise eesmärgina on meil soov vähendada kasvuhoone gaaside emissioone teostades kütusevahetuse projekte olemasolevate seadmetes.

Suurematest projektidest valmisid 2022. aastal: 0,9 MW võimsusega hakkepuidu katlamaja Sõmerus ja 0,5 MW pelleti katlamaja ja 1,5 MW hakkepuidu katlamaja Põltsamaal. Mitmes võrgupiirkonnas rajasime põlevkiviõli võimekuse selleks, et kindlustada energiavarustust kriisiolukorras ning olla paindlik hinnakõikumiste osas.

2022. aastal alustasime ka uue 0,85 MW hakkepuidu katlamaja ehitust Kostiveres, mille lõplik valmimine jäi 2023. aasta algusesse.

Kokku väljastas ettevõte 2022. aastal 376 GWh soojusenergiat (2021. aastal - 418 GWh), 2,4GWh jahutusenergiat (2021. aastal - 2,5 GWh) ning 8,5GWh elektrienergiat (2021. aastal -9,4 GWh). Gaasi jaotusteenust Adven Eesti gaasivõrkudes osutati 16,9 mln m³ ulatuses (2021. aatsal – 26,6 mln m3).

2022 aastal Ukrainas alanud sõda tõi kaasa energiakriisi. Olukord kütuseturul oli erakordselt muutlik – iga päevaga muutusid nii hinnad, kui maagaasi kättesaadavus. Ettevõte tegi pingutusi, leidmaks kiiret lahendust, kuidas tagada nii toimepidevus, kui ka klientidele taskukohane soojuse hind.

Äriklientide segmendis tegelesime aktiivselt olemasolevatele klientide varade optimeerimisega ning uutele klientidele parema energialahenduste pakkumisega.

2022. aastal liideti senised Adven Eesti AS-i Tallinna kaugküttevõrgupiirkonnad Utilitas Tallinn AS-i võrgupiirkonnaga.

Aruandeaastal ulatus Adven Eesti AS tootmisüksuste CO2 emissiooni kogus 36 399 tonnini, mis on võrreldes eelneva majandusaastaga 22% väiksem kogus. Emissiooni koguse vähenemise tingis kõrgem välisõhu temperatuur ja tootmismahu vähenemine seoses Tallinna kaugküttevõrkude liitmisega Utilitas

Tallinn AS-i võrgupiirkonnaga. Kui 2021a oli Eesti keskmine välisõhu temperatuur +6,7°C, siis 2022a +7,1°C. Äritegevus on sesoonne kinnisvara kütmise ja kaugkütte valdkonnas kus väiksemad ärimahud esinevad suveperioodil. Vastupidiselt toimib jahutusäri valdkond, kus suuremad müügimahud

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ADVEN EESTI AS ostis ära GRAANUL INVEST AS-i soojaäri 

ADVEN EESTI AS  omandas seni GRAANUL INVEST AS-ile kuulunud  PELLETIKÜTE AS -i soojuse tootmise ärisuuna ja sai nõnda juurde 10 pelletikatlamaja.

Lepingu all
ssb.ee
ADVEN EESTI AS omandas seni GRAANUL INVEST AS-ile kuulunud PELLETIKÜTE AS -i soojuse tootmise ärisuuna ja sai nõnda juurde 10 pelletikatlamaja. Lepingu allkirjastasid 5. oktoobril Adven Eesti ning PELLETIKÜTE AS-i juhatuse liikmed. Omandamise tulemusena hakkab Adven soojusega varustama Kose kaugkütte piirkonda, kus on kolm katlamaja (Kose, Kose-Uuemõisa ning Ravila). Lisaks omandas Adven veel 7 üle Eesti asuvat ärikliendi varustamiseks rajatud katlamaja. Klientide varustamine energiaga jätkub samadel tingimustel kuna soojuse müügilepingud tulevad äriüksuse koosseisus koos varadega üle

ADVEN EESTI AS-i käive on Eesti kliima peegel

Aktuaalses Kaameras oli hiljuti lustlik lugu mehest, kes oma garaaži seinal hoolikalt ilma kohta juba aastakümneid märkmeid oli teinud. Kui vanahärra peaks kuna
ssb.ee
Aktuaalses Kaameras oli hiljuti lustlik lugu mehest, kes oma garaaži seinal hoolikalt ilma kohta juba aastakümneid märkmeid oli teinud. Kui vanahärra peaks kunagi sellest tegevusest loobuma, pole meil tarvis muretseda - ilma kohta saame teha tagasiulatuvaid järeldusi ka ADVEN EESTI AS -i käivet vaadeldes. 1996 asutatud ADVEN EESTI AS on Soome-Eesti energiaettevõte, mis  Raivo Melsas 'e ja  Urmo Heinam 'i (keda kodulehel vastavalt juhatuse esimehe ja juhatuse liikmena esile tuuakse) juhtimise all tegi möödunud aastal käivet kokku ca 24,4 miljonit eurot. Kvartaalselt on aga näha kuidas Eesti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.