TREF AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange

TREF AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange "Tartu idapoolse ringtee 2. ehitusala projekteerimine ja ehitamine", kogumaksumusega 27 391 836 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2011. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal TREF AS käibest aga tervelt 52%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on TREF AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 238 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 17,1% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Tartumaa #EhitusJaRemodelleerimine #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TREF AS tegevusaruanne 2022

Üldinfo  Aktsiaselts TREF on 1972. aastal loodud ettevõtte Tartu Linna TREV õigusjärglane. Alates 1993. aastast tegutseb ettevõte kohalikul erakapitalil põhinev
ssb.ee
Üldinfo Aktsiaselts TREF on 1972. aastal loodud ettevõtte Tartu Linna TREV õigusjärglane. Alates 1993. aastast tegutseb ettevõte kohalikul erakapitalil põhineva aktsiaseltsina, mille peamisteks tegevusaladeks on maanteede, lennuväljade, tänavate, platside ehitus ning asfaltbetoonsegude valmistamine ja paigaldamine. Aktsiaselts TREF moodustab koos oma tütarettevõtjate AS Kaltsiit, aktsiaselts TREF Nord ja TREF Projektijuhtimine OÜ ning sidusettevõtjate aktsiaselts Ikodor, osaühing Ropka Betoon ja osaühing Raudteeveod kontserni. Tegevuskeskkond Grupi finants- ja majandustulemusi mõjutab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.