SEMUEHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6791 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 146 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komme

SEMUEHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 6791 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 146 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ SEMUEHITUS asutati 1993 a.

Põhilised tegevusalad 2022 a olid järgmised: • Ehituse peatöövõtt; • Projektijuhtimine;

OÜ Semuehitus eesmärgiks on ehitada klientide poolt soovitud hooneid ja teostada töid sellise kvaliteediga, mis täidab kliendi ja riiklike normatiivdokumentide poolt esitatud nõudeid. OÜ SEMUEHITUS juhtkonna arvates on meie toodete ja teenuste nõuetele vastavus, ohutus, legaalsus ja kvaliteetsus otsustavad faktorid ettevõtte kestva edu saavutamisel.

Meie tegevuse olulisemateks märksõnadeks on: • Kliendikesksus. Pidev kliendi soovide, nõuete, ettepanekute ja vajaduste arvestamine ja analüüs, eesmärgiga vastata klientide ootustele ja võimalusel neid ka ületada; • Töö kvaliteetsus. Kvaliteetne töö ja kokkulepetest kinnipidamine on olulised meie püsimisel konkurentsis ning on aluseks meie tuleviku töödele, ettevõtte suurema tuntuse saavutamisele ja kasumi teenimisele; • Õiguslike ja muude nõuete täitmine. Selgitame välja õiguslikud nõuded, mida meie töös tuleb järgida ning täidame kõik kohustused, mis tulenevad asjakohastest õiguslikest ja muudest nõuetest; • Keskkonnasõbralikkus. Kasutame loodusressursse ratsionaalselt ja säästlikult ning rakendame meetmeid keskkonna reostamise ja saastamise vältimiseks. Kasutame materjale ja tehnoloogiaid, mis ei reosta keskkonda ega oma kahjulikku mõju inimeste tervisele.

• Kohanemis- ja arenemisvõime. Meie ettevõttes pööratakse kõrgendatud tähelepanu personali kvalifikatsiooni ja professionaalsuse pidevale tõstmisele plaanipärase koolituse läbi. Pidevalt arendatakse edasi ettevõtet ja tema protsesse, et käia kaasas ja kohaneda kiiresti muutuva väliskeskkonnaga; • Juhtkonnapoolne eestvedamine, mille läbi iga töötaja ettevõttes on teadlik kvaliteedipoliitikast ja - eesmärkidest ning sellest, kuidas kvaliteedijuhtimissüsteemi juurutamine neid abistab ja viib ettevõtte püstitatud kvaliteedieesmärkide saavutamiseni. Kvaliteedipoliitika ellu rakendamiseks ja kvaliteedieesmärkide täitmiseks eraldab juhtkond vajalikud ressursid.

OÜ SEMUEHITUS omab ehitustegevuse peatööettevõtu ja projektide juhtimise ja restaureerimise ISO 9001:2015 ja keskkonnajuhtimissüsteemi ISO 14001:2015 kvaliteedisertifikaati.

2005.a. alates omab OÜ Semuehitus Muinsuskaitseameti tegevusluba (ehitismälestiste, ajaloomälestiste (hooned), tööstusmälestiste ja UNESCO maailmapärandi nimekirja objektidel uuringud, konserveerimis- ja restaureerimistööde tegevuskavade, konserveerimise ja restaureerimise projektide inseneriosade ning muinsuskaitse eritingimuste koostamine, konserveerimine ja restaureerimine ning muinsuskaitseline järelevalve seal hulgas muinsuskaitsealadel).

Koroonaviiruse COVID-19 pandeemia on põhjustanud globaalse kriisi, millel on mõju kõigile majandussektoritele.

Esimene haigusjuht Eestis sai kinnitust 27. veebruaril 2020. 12. märtsi õhtul kehtestati Eestis eriolukord.

Oleme pööranud rohkem tähelepanu hügieenile- objektidel on võimaldatud käte desinfitseerimine. Töötajatele on selgitatud koju jäämise olulisust, kui esinevad ka kerged külmetustunnused. Kõiki haigestumisi analüüsitakse, et selgitada välja kas võib olla tegemist covid19 viirusega ja kuidas kaitsta teisi töötajaid. Riskianalüüsis on covid19 eraldi viirushaigusena välja toodud ja ohte hinnatud.

COVID-19 pandeemia on avaldanud mõjuüldisele majanduslikule olukorrale, materjalide ja teenuste hinnad on järjest kasvanud ja tunduvalt rohkem on olnud probleeme materjalide tarnimisega. Meie tellijad on valdavas enamuses riigiettevõtted, loodame, et riiklikud tellimused jätkuvad ja seetõttu saame jätkata ehitustööde tegemist ja hoida inimesi tööl.

Kogu ehitustegevus toimus 2022.aastal nagu ka varasematel aastatel Eesti Vabariigis.

2022 a tehtud suuremad ehitustööd :

Võru Tervisekeskuse ehitamine

Rõuge Ööbikuoru turismitaristu

Lõuna Eesti Haigla ruumide renoveerimine

Võru Järve kooli ehitamine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

OÜ Semuehitus võitis Suure Munamäe vaatetorni, välialade ja siseekspositsiooni tööde riigihanke. Ehitustööde käigus valmib Suure Munamäe vaatetorni juurde mänguväljak; paigaldatakse infosildid, stendid ja ekspotahvlid; luuakse valmisolek audiovisuaalsetele seadmetele; paigaldatakse invatõstuk.

semuehitus.ee
https://semuehitus.ee/swp/uudised/ou-semuehitus-voittis-suure-munamae-vaatetorni-valialade-ja-siseekspositsiooni-toode-riigihanke-ehitustoode-kaigus-valmib-suure-munamae-vaatetorni-juurde-manguvaljak-paigaldatakse-infosildid-stend/

OÜ Semuehitus võitis Lõuna-Eeesti Haigla B-6 siseosakonna ruumide ja 9. korruse liftihalli renoveerimise hanke.

semuehitus.ee
https://semuehitus.ee/swp/uudised/ou-semuehitus-voitis-louna-eeesti-haigla-b-6-siseosakonna-ruumide-ja-9-korruse-liftihalli-renoveerimise-hanke/

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.