HC PRO AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 12 841 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja komm

HC PRO AS hetkeolukord

Juba 12 841 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 32 korda.

Tegevusaruanne 2022

HC Pro AS (enne aktsiaseltsiks ümberkujundamist Relika OÜ on enam kui 30-aastase kogemusega Eesti ettevõtte, mille peamiseks tegevusalaks on HC PRO kaubamärgiga jõusaalivarustuse ja HC GYM kaubamärgiga toidulisandite ning muude väikeste spordikaupade arendamine, tootmine ja müümine. HC Pro AS-i teiseks põhitegevuseks on erootikatoodete tootmine ja müümine Eesti suurimas erootikakaupluses Hot Lips. HC Pro AS ei oma enda tootmisüksust, vaid kasutab spordivarustuse, toidulisandite ja erootikatoodete tootmiseks koostööpartnereid Baltimaades, Rootsis, Venemaal ja Aasias.

Erootikatoodete tootmise ja müümise ärisuund on aastatega sedavõrd jõudsalt arenenud, et nüüd toodame unikaalseid erootikatooteid, mis pärinevad tänu suurtele kogustele otse tehasest. Enda originaalsete toodete arendus ja müük tagab, et ükski konkurent ei paku sarnaseid tooteid ning kasumimarginaal on seetõttu parem. 2022 aasta novembris avati esimene suurim erootikapood Tallinnas T1 kaubanduskeskuses.

T1 poe avamine oli kajastatud eesti televisioonis ja mediaas.

HC Pro AS on tihedalt seotud HC GYM OÜ spordisaalidega. 2020. aastal eraldati HC GYM spordisaalide pidamise äri ettevõttesse HC GYM

OU, kelle tegevusalaks on jõusaaliteenuse pakkumine ja spordisaalides klientide teenindamine. Jõusaalivarustuse ja muude sporditoodete jae- ja hulgimüügiga tegeleb endiselt HC Pro AS, kellele kuuluvad HC GYM kaubamärk ja sellenimelised e-poed. HC GYM spordisaalides on seejuures kasutusel HC PRO kaubamärgiga jõusaaliseadmed, mistõttu toimivad HC GYM spordisaalid ka HC PRO kaubamärgiga jõusaalivarustuse müügisaalidena, kus kliendid saavad seadmeid proovida. Samuti on HC GYM jõusaalides olemas piiratud hulk

HC GYM kaubamärgiga spordivarustust, mida kliendid saavad soetada HC GYM kaubamärgi ja jõusaalidega samastumiseks.

HC Pro AS otsib aktiivselt võimalusi müügimahtude kasvatamiseks ja tootearenduse täiustamiseks. Soovime tõsta laovarusid, et tagada kaupade kiire, usaldusväärne ja madalate kuludega tarne. Samuti soovime kasvatada ettevõtte toodete osakaalu nii Eesti, Soome, Läti kui ka

Leedu turul, mille saavutamiseks tegeleme aktiivsete turunduskampaaniatega Balti riikides.

2022 aasta oli HC Pro AS-i jaoks kasumlik ning on toonud kaasa piisavalt palju muudatusi tööprotsessides. Muutus äriühingu nimetus, strateegia, osaliselt kollektiv. Kasutusse võeti uus laoarvestus tarkvara, mille peale toimus lõplik üleminek 2023 aasta suve alguses.

Sündmused peale majandusaasta lõpu

Uue laoarvestuse loomine ja üleminek selle peale sai alguse 2022 aasta alguses ning lõplik ülemine toimus 2023 aasta juuni alguses.

Laoarvestus HC Pro AS-is on pikk ja keeruline protsess, kuna selle taga on internetipood, kaks tegevuskohta - pood aadressil Vana-Narva mnt 20b ja T1 kaubanduskeskus. Kogu selle süsteemi seadistamine võttis pikalt aega.

2023 aastal plaanib ka HC Pro AS alustada frantsiiga tegelemist ning majanduaasta aruande esitamise hetkeseisuga käivad aktiivsed läbi rääkimised sel teemal.

Peamised finantssuhtarvud 2022

Käibe kasv 7,2 (%) = (müügitulu 2021 – müügitulu 2022)/ müügitulu 2022 * 100

Brutokasumi määr 34 (%) = (müügitulu - kaubad, toore, materjal ja teenused)/müügitulu * 100

Puhasrentaablus 9,3 (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 3,5 = käibevara/lühiajalised kohustused

ROA 12 (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE 18 (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100 nnnnnnnSÜNDMUSED PEALE MAJANDUSAASTA KUUPÄEVA

Ukraina sõjaolukord ei mõjutanud HC PRO AS-i tegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.