KIIRKANDUR AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 74 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

KIIRKANDUR AS hetkeolukord

Juba 4154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 74 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Kiirkandur alustas tegevust 1994. a. mais, pôhiliseks tegevusalaks on kivimaterjalide tootmine.

01.04.2022 - 31.03.2023 aastal moodustas AS Kiirkandur'i müügitulu 3,148 miljon eurot. Müügitulu vähenes võrreldes eelmise majandusaastaga 850 tuhat eurot.

AS Kiirkandur investeeris 2022.a. põhivahenditesse 97 624 eurot (2021.a. - 25 922 eurot).

Suurimad lepingupartnerid olid Verston OÜ, Alaron Grupp OÜ, SMA Mineraal OÜ, Tariston AS, Merko Kaevandused OÜ.

AS Kiirkandur kahjumiks kujunes -108 893 eurot. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 844 tuhat eurot (2021.a. - 847 tuhat eurot).

Juhatuse liikmele juhatuse töö eest tasu ei makstud ja juhatuse liikmega lepingu lõppemisel hüvitisi või kompensatsioone ettenähtud ei ole.

24.02.2022 alanud Ukraina sõda ning viimase paarikümne kõrgeim inflatsioon on muutnud majanduskeskkonna raskeks, toimus hindade kasv ning tööjõukulude kasv. Juhatus kinnitab, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning 2022.a. raamatupidamise aastaaruande on koostatud jätkuvuse prinsiibist lähtuvalt.

2023. aastal on plaanis saavutada 3,2 miljonit käivet.

Keskkonnaamet on väljastanud AS-ile Kiirkandur kokku 20 maavara kaevandamise luba, mis annab meile õiguse kaevandada lubjakivi, kruusa ja liiva üle Eesti. Tänaseks omame kõigil mäeeraldistel maavara kaevandamiseks maakasutusõigust. Lisaks on Keskkonnaamet väljastanud aktsiaseltsile Kiirkandur kokku kaks geoloogilise uuringu luba, mis annab meile õiguse uurida lubjakivi Rapla- ja Harju maakonnas.

Keskkonnaametis on menetluses 8 maavara kaevandamise keskkonnaloa taotlust (Naha dolokivikarjäär, Kauoja liivakarjäär, Männiku IV liivakarjäär, Sutlema I lubjakivikarjäär,Sutlema I lubjakivikarjäär, Kaiste I kruusakarjäär, Kukemetsa II liivakarjäär ja Partsi IX kruusakarjäär) ja üks geoloogilise uuringuloa taotlust (Kõmmaste II uuringuruum).

Selle aasta plaanideks on taotleval Kauoja liivakarjääri mäeeraldisel keskkonnaloa menetlust jätkata. Eelduste kohaselt peaks keskkonnaloa menetlus lõppema 2023 IV kvartalis või 2024 I kvartalis. Samuti on plaanis jätkata Naha dolokivikarjääri mäeeraldisel keskkonnaloa menetlust.

Männiku IV liivakarjääri osas oodatakse RB Estonia ja Transpordiameti seisukohti taotluse osas, peale mida saab jätkata maavara kaevandamise loa menetlusega. Plaanis on alustada Sutlema I lubjakivikarjääri ja Sutlema II lubjakivikarjääri keskkonnalubade välisõhu osa muutmise menetlusega. Lisaks on plaanis alustada Kaiste I kruusakarjääri ja Kukemetsa II liivakarjääri keskkonnalubade pikendamise menetslustega. Veel on plaanis alustada Partsi IX kruusakarjääri keskkonnaloa taotlemist. Kõmmaste II uuringuruumi geoloogilise uuringu loa menetlust on plaanis jätkata kuni loa väljastamiseni.

AS Kiirkandur on plaanis lõpetada ressursitõhuse audit ning lisaks on plaanis taotleda ressursitõhuse toetust KIKi ressusitõhuse meetme investeeringuvoorus, mis eeldatavasti avaneb 2023 IV kvartalis.

01.04.2022-31.03.2023 01.04.2021-31.03.2022

Tegevustuluks = puhaskasum / -0,03 0,06 müügitulu

Omakapitali tuluks = puhaskasum -0,04 0,08 / omakapital

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,27 1,38 (kordades)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KIIRKANDUR AS - tiik või karjäär?

KIIRKANDUR AS  kasutab ära võimalusi karjääri asemel kaevata tiik ning seeläbi hoida kokku aega ning raha. Nimelt on karjääri avamise juures oluliselt rohkem er
ssb.ee
KIIRKANDUR AS kasutab ära võimalusi karjääri asemel kaevata tiik ning seeläbi hoida kokku aega ning raha. Nimelt on karjääri avamise juures oluliselt rohkem erinevaid nõudmisi ja reegleid, kuid tiigi kaevamisega saab palju lihtsamalt pihta hakata. Kaevamise käigus saadud liiv ja kruus müüakse aga maha. Kui karjäärides toimuvat kontrollivad riiklikud järelevalveasutused keskkonnainspektsioon ja tehnilise järelevalve amet, siis tiigi rajamist kontrollib kohaliku omavalitsuse ehitusjärelevalve spetsialist, kuna tiigi kaevamine toimub kohaliku omavalitsuse antud ehitusloa alusel, vahendab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.