CATERING SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui oled korraldamas üritust, siis üks peamisi küsimusi, millele vastus leidmine on vajalik, on kui palju toitu tellida. Toitlustuse tellimisel võib õige koguse

Kuidas arvutada vajamineva toidu kogust toitlustuse tellimisel?

Kui oled korraldamas üritust, siis üks peamisi küsimusi, millele vastus leidmine on vajalik, on kui palju toitu tellida. Toitlustuse tellimisel võib õige koguse välja arvutamine olla keeruline, sest see sõltub paljudest teguritest, nagu ürituse suurus, kestus, menüü ja muud asjaolud. Siin on mõned nõuanded, kuidas arvutada vajaminev toidu kogus toitlustuse tellimisel:

  1. Arvuta osalejate arv: Esimene samm vajamineva toidu koguse arvutamisel on osalejate arvu kindlaksmääramine. Selgitage välja, kui palju inimesi on oodata ja kasutage seda arvu toidukoguste arvutamiseks.

  2. Arvuta portsjonite arv: Kui olete kindlaks teinud osalejate arvu, peate arvutama toidu portsjonite arvu. See sõltub menüüst ja sellest, kui palju teie külalised tavaliselt söövad. Tavaliselt võib eeldada, et täiskasvanud söövad ühe peamise roa portsjoni (150-200 g) ja ühe magustoidu portsjoni (100-150 g).

  3. Arvuta toidu kogus: Kui olete kindlaks teinud osalejate arvu ja portsjonite arvu, saate arvutada vajaliku toidu koguse. See nõuab toiduportsjonite korrutamist osalejate arvuga. Näiteks, kui teil on 100 osalejat ja plaanite serveerida peamist rooga ja magustoitu, peate tellima 100 x 2 = 200 peamist rooga ja 100 x 2 = 200 magustoitu.

  4. Arvesta menüü eripäradega: Kui teie menüü sisaldab spetsiaalseid või keerulisi roogasid, mis nõuavad erilist ettevalmistamist, siis kaalu nende roogade tellimisel kindlasti ka rohkem toitu, et tagada piisav varu.

  5. Arvuta ka varu: Igal juhul on mõistlik tellida toitu veidi rohkem kui vajalik, et tagada piisav varu. See tagab, et teil on piisavalt toitu, et katta võimalikud ootamatud olukorrad, nagu oodatust suurem osalejate arv või toiduportsjonite suurem kui tavaliselt.

Alati tasub kuulata ka catering ettevõtte soovitusi, sest meie toitlustame koguaeg!

 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CATERING SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas ettevõte oma põhitegevusega, mis on toitlustusteenuse osutamine erinevatel üritustel. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul omand
ssb.ee
2022. aastal jätkas ettevõte oma põhitegevusega, mis on toitlustusteenuse osutamine erinevatel üritustel. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul omandanud märkimisväärseid kogemusi ja oskusi, mis võimaldavad neil pakkuda kvaliteetseid ja meeldejäävaid toitlustusteenuseid. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 571 tuhat eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab, et hoolimata majanduslikest väljakutsetest ja konkurentsist, on ettevõte suutnud säilitada stabiilse positsiooni turul. See tulu on saadud tänu ettevõtte pühendumusele kvaliteedile, klienditeenindusele ja innovatsioonile.

Miks tellida teenus catering ettevõttelt?

Catering ettevõtetelt teenuse tellimine võib olla kasulik mitmel erineval põhjusel. Siin on mõned peamised põhjused, miks tellida teenus catering ettevõttelt:
ssb.ee
Catering ettevõtetelt teenuse tellimine võib olla kasulik mitmel erineval põhjusel. Siin on mõned peamised põhjused, miks tellida teenus catering ettevõttelt: Mugavus: Catering ettevõte võimaldab tellijal vältida suurt osa toidu ettevalmistamisest ja serveerimisest, mis võib olla eriti kasulik suuremate ürituste korral. Kvaliteetne toit: Professionaalsed catering ettevõtted pakuvad sageli kõrgekvaliteedilist toitu, kasutades kvaliteetseid koostisaineid ja pannes suurt rõhku toidu valmistamisele ja serveerimisele. Menüü mitmekesisus: Catering ettevõtted pakuvad sageli laia valikut

Meist – catering ja toitlustamine

OÜ Catering Service põhitegevuseks on toitlustamine ehk catering teenuse pakkumine ja üritusteks vajamineva inventari rent. Tänaseks oleme tegutsenud juba üle 2
ssb.ee
OÜ Catering Service põhitegevuseks on toitlustamine ehk catering teenuse pakkumine ja üritusteks vajamineva inventari rent. Tänaseks oleme tegutsenud juba üle 20. aasta, mis on Eesti cateringi turul üsnagi pikk aeg. Oma tegutsemis-aastate jooksul oleme teenindanud palju ning väga erineva ilme ja suurusega üritusi: alates 2 inimesega üritusest kuni 2500 inimesega ürituseni üle kogu Eesti. Meie teenindada on olnud ka enamus Eestit külastanud kõrgeid väliskülalisi. Vabariigi Presidendi Kantselei, Eesti Välisministeerium ja välisriikide saatkonnad on saanud meie väga headeks koostööpartneriteks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.