M&A AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komme

M&A AS hetkeolukord

Juba 3116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS M&A on valdusfirma, kes omab mitmete tütarettevõtete osasid ja aktsiaid. Lisaks tegeleb ettevõte veel kinnisvara üürimisega. AS M&A tütarettevõtted on AS Baltic Tours, OÜ Cocoon, Brazilian Soul OÜ ja OÜ Noite Hotels.

AS Baltic Tours.

AS Baltic Tours on tegev Eesti turismiturul alates 1989.aastast universaalse reisibüroona. Ettevõtte põhitegevuseks on reisiteenuste jae- ja hulgimüük, mis hõlmab nii otsemüüki äri- ja eraklientidele kui ka müüki vahendajatele. Baltic Tours on keskendunud kvaliteetsete reisiteenuse pakkumisele ja klientide kvaliteetsele teenindamisele pakkudes seejuures kõiki enamlevinud reisiteenuseid. Alates 1996.aastast omab Baltic

Tours AS Rahvusvahelise Õhutranspordi Assotsiatsiooni (IATA) akrediteeringut, mis annab rahvusvaheliste lennupiletite väljastamise õiguse.

Baltic Tours AS on Eesti Turismifirmade Liidu, Eesti Konverentsibüroo ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.

Baltic Tours hindab kõrgelt oma töötajate kogemust toetades töötajate pikaajalist ettevõttesisest stabiilset karjääri. Konkurentsivõime ja jätkusuutlikkuse tagamiseks pakume töötajatele erialaseid täiendkoolitusi nii Eestis kui ka välisriikides. Töötajate koolitus toimub kinnitatud koolituspõhimõtete alusel. Ettevõttes on olulisel kohal oma valdkonna spetsialistide poolt läbiviidavad sisekoolitused. Sisekoolitajad annavad oma panuse nii uute töötajate sisseelamise protsessi, kui ka juba kogenud töötajate teadmiste värskendamisse. 2022.aastal osalesid töötajad aktiivselt koostööpartnerite korraldatud tootekoolitustel.

2022.aastal tegutsesime keerulises ja ebakindlas majanduskeskkonnas. Viimaste aastate tervishoiukriisist taastumisele lisandus 2022.aastal uus Venemaa sõjast Ukraina vastu tulenev kriis. Sõda ei näita veel lõppemise märke ja selle negatiivne mõju turismisektorile on suur ja prognoosimatu. Turismisektor võitles veel pandeemiakriisi majanduslike tagajärgedega kui Eesti majandust tabas suure hindade tõusu survel järsk inflatsiooni kiirenemine. Elukalliduse tõusu negatiivsed mõjud turismisektorile olid tuntavad juba 2022.aasta teisel poolaastal ja need on suurenenud 2023.a. Väliskeskkonda ja majanduse ebakindlust arvestades on 2023.aasta keeruline ning prognoose on teadmatuse tõttu keeruline teha.

Osaühing Cocoon tegeleb kinnisvara allrendiga. Osaühing Brazilian Soul tegevust 2022. aastal ei alustanud, samuti puudus aktiivne tegevus osaühingus Noite Hotels.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 2,36 2,98

ROA (koguvara puhasrentaablus % 10,5 9,7

Müügikäibe puhasrentaablus % 4,42 13,98

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.