RAIN TRANSPORT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rain Transport AS on pühendunud kõrgeimate standardite järgimisele nii kvaliteedijuhtimises kui ka keskkonnakaitse osas. Meie ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 se

ISO 9001:2015 ja 14001:2015 — Rain Transport

Rain Transport AS on pühendunud kõrgeimate standardite järgimisele nii kvaliteedijuhtimises kui ka keskkonnakaitse osas. Meie ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaadid kinnitavad meie pidevat püüdlust täiuslikkuse poole ning meie juhtpõhimõtted määratlevad meie tegevuse aluspõhimõtted.

Võtmevaldkonnad, millele pöörame tähelepanu:

  1. Kliendi rahulolu: Meie eesmärk on tagada klientide rahulolu, vastates nende vajadustele ja ootustele ning pakkudes neile kõrgetasemelist teenindust.

  2. Majanduslik tulusus: Jälgime hoolikalt meie tegevuse majanduslikku efektiivsust, tagamaks optimaalse ressursikasutuse ning jätkusuutliku kasvu.

  3. Põhiprotsessi korrektsus: Meie põhiprotsessid on hoolikalt planeeritud ja jälgitud, tagades nende täpsuse ja tõhususe.

  4. Kokkulepitud lubaduste täitmine: Hoiame kinni meie klientidele antud lubadustest ning täidame kokkulepped täpselt ja õigeaegselt.

  5. Keskkonnanõuete järgimine: Meie tegevus toimub vastavalt kõrgeimatele keskkonnanõuetele, püüdes minimeerida oma ökoloogilist jalajälge.

  6. Töötajate erialane täpsus ja professionaalsus: Meie meeskond on koolitatud ja pädev, tagades töö täpsuse ja kvaliteedi igas olukorras.

  7. Paberivaba majandus: Oleme suunanud oma tegevuse paberivaba suunas, vähendades nii keskkonnakoormust kui ka bürokraatiat.

Juhtpõhimõtted:

  1. Kliendi nõuete jälgimine: Me oleme pühendunud klientide vajaduste mõistmisele ja nende rahulolu tagamisele.

  2. Õigusaktide ja normide järgimine: Meie tegevus vastab alati kehtivatele õigusaktidele ja standarditele.

  3. Keskkonna kaitsmine: Me võtame meetmeid keskkonna kaitsmiseks ja saastamise vältimiseks.

  4. Töötajate tervise hoidmine ja töökeskkonna parandamine: Me hoolitseme meie töötajate heaolu eest ning püüame pidevalt parandada nende töökeskkonda.

  5. Töötajate arendamine ja kaasamine: Me toetame oma töötajate arengut ning kaasame neid juhtimisotsuste tegemisse.

  6. Pidev paremdamine: Me püüame pidevalt parandada meie tööprotsesse ja juhtimissüsteemi, tagamaks pidevat edasiminekut ja parendusi.

Rain Transport AS on pühendunud kvaliteedi ja keskkonnajuhtimise tipptasemele ning oleme uhked oma pideva püüdluse üle oma klientide, töötajate ja keskkonna heaolu tagamisel.

Võtke meiega ühendust!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Transport — Rain Transport

Rain Transport AS on loodud 1992. aastal, algusega Tartu hulgikaubandusest. Tänaseks päevaks oleme kasvanud tunnustatud ja hinnatud koostööpartneriks sadadele e
ssb.ee
Rain Transport AS on loodud 1992. aastal, algusega Tartu hulgikaubandusest. Tänaseks päevaks oleme kasvanud tunnustatud ja hinnatud koostööpartneriks sadadele ettevõtetele, kes vajavad usaldusväärset ja kiiret kauba transporti. Meie klientide rahulolu on meie prioriteet number üks. Meie ettevõtte identiteet on kantud põhimõttest hoolida igast kliendist, pakkuda paindlikkust ning tagada, et kaup jõuaks õigel ajal õigesse kohta. Meie eesmärk on luua kindlus ja rahulolu igas transpordiprotsessi etapis. Üks oluline aspekt, mis eristab meid teistest, on pidev areng ja pikaajaliste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.