BALTOIL AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Baltoil AS on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust juba 1992. aastal ning on tänaseks kasvanud mitmekülgseks turustamise ja tootmise alal tegutsevaks ettevõ

Baltoil AS: avatuse, aususe ja kvaliteedi eestvedaja õlide ja keemiatoodete turul

Baltoil AS on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust juba 1992. aastal ning on tänaseks kasvanud mitmekülgseks turustamise ja tootmise alal tegutsevaks ettevõtteks. Meie põhiväärtusteks on avatus, ausus ja lugupidamine, mis on läbivad põhimõtted kõigis meie tegemistes.

Ettevõtte portfell hõlmab laias valikus tooteid, mis ulatuvad autokeemiast ja mototehnikast kuni aiatehnika ja veinideni. Baltoil on spetsialiseerunud õlide ja kemikaalide segamisele ning pakendamisele ning meil on suur kogemus private label toodete valmistamisel. Pakume professionaalset teenust nii väikestele kui ka suurtele toodete partiidele.

Baltoil AS on tuntud ka oma pideva innovatsiooni ja tootearenduse poolest. Koostöös Tartu Ülikooli Füüsika ja Keemia instituudiga ning juhtivate Euroopa kemikaalide ja lisaainete tootjatega arendame pidevalt uusi tooteid. 

Keemiatoodete tootmisvõimsus ületab 10 miljonit liitrit aastas. Tootmistehnoloogia on kaasajastatud ja automatiseerimine jätkub, et tagada kvaliteetne ja tõhus tootmisprotsess. Teeme pidevat tootearendust ning kvaliteedikontrolli kaasaegses laboris, tagades toodete vastavuse sertifikaatidele, ohutuskaartidele ja REACH 2018 nõuetele.

Baltoil AS on kindel eestvedaja õlide ja keemiatoodete turul, pakkudes klientidele usaldusväärseid ja kvaliteetseid tooteid. 

Tutvu meie laia tootevalikuga ning avasta kvaliteetsed ja mitmekülgsed lahendused.

tutvu toodetega

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.