TOFTAN AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Metsad moodustavad olulise osa meie planeedi ökosüsteemist ja pakuvad mitmekülgseid ökoloogilisi, majanduslikke ning sotsiaalseid hüvesid. Ent nende jätkusuutli

Kas säästlik metsamajandus on võti loodusvarade säilitamisele?

Metsad moodustavad olulise osa meie planeedi ökosüsteemist ja pakuvad mitmekülgseid ökoloogilisi, majanduslikke ning sotsiaalseid hüvesid. Ent nende jätkusuutlik kasutamine on muutunud üha olulisemaks keskkonnateadliku maailma kontekstis. Säästlik metsamajandus on lähenemine, mis püüab leida tasakaalu looduslike ressursside kasutamise ja nende kaitse vahel, tagades samal ajal metsa ökosüsteemi terviklikkuse ja bioloogilise mitmekesisuse säilimise.

Säästliku metsamajanduse põhimõtted hõlmavad mitmeid aspekte, sealhulgas:

  1. Bioloogilise mitmekesisuse säilitamine: Säästlik metsamajandus keskendub elurikkuse säilitamisele, võimaldades erinevatele liikidele ja elupaikadele optimaalseid tingimusi.

  2. Ökosüsteemi terviklikkus: See lähenemine arvestab metsa ökosüsteemi kui tervikut, vältides ülemäärast häirimist ja kahjustamist.

  3. Kliimamuutustega kohanemine: Säästlik metsamajandus võtab arvesse kliimamuutuste mõjusid ning püüab leida viise, kuidas metsi kohaneda ja nende mõju leevendada.

  4. Kohalike kogukondade kaasamine: Säästlik metsamajandus tagab kohalike kogukondade osalemise otsustusprotsessides ja jagab õiglaselt metsade hüvesid.

  5. Metsa majanduslik elujõulisus: Säästlik metsamajandus tagab, et metsaressursside kasutamine toimub viisil, mis tagab majandusliku jätkusuutlikkuse nii lühikeses kui ka pikas perspektiivis.

Säästliku metsamajanduse edendamine nõuab koostööd erinevate osapoolte vahel, sealhulgas valitsuste, metsaomanike, ettevõtjate ja kodanikuühiskonna organisatsioonide vahel. Lisaks on oluline teadusuuringute ja innovatsiooni toetamine, et arendada välja uusi ja paremaid meetodeid metsade säästlikuks majandamiseks.

Kuidas Toftan AS saab aidata?

Toftan AS on pühendunud säästliku metsamajanduse edendamisele oma tegevuse kaudu. Meie ettevõte järgib kõrgemaid keskkonna- ja jätkusuutlikkuse standardeid ning oleme pidevalt otsimas uusi viise, kuidas parandada oma metsandustegevust. Meie eesmärk on säilitada metsade terviklikkus, tagades samal ajal nende majandusliku elujõulisuse ning austades kohalikke kogukondi ja bioloogilist mitmekesisust.

Toftan AS on pühendunud ka innovatsioonile ja teadusuuringutele, investeerides uutesse tehnoloogiatesse ja meetoditesse, mis võimaldavad meil tõhusamalt ja jätkusuutlikumalt metsi majandada. Lisaks teeme tihedat koostööd kohalike kogukondade ja huvirühmadega, et tagada nende kaasamine ja arvamuse kuulamine meie tegevuse kujundamisel.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Toftan AS seisab säästliku metsamajanduse põhimõtete eest ning meie eesmärk on jätkata selle valdkonna arengut ja edendamist, et tagada metsade säilimine ja nende jätkusuutlik kasutamine tulevastele põlvedele.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millest algab saematerjalide tootmisprotsess?

Uuenduslik tehnoloogia, looduslike ressursside jätkusuutlik kasutamine ja pühendumus kvaliteedile - need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad Toftan'i sa
ssb.ee
Uuenduslik tehnoloogia, looduslike ressursside jätkusuutlik kasutamine ja pühendumus kvaliteedile - need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad Toftan'i saematerjalide tootmist. Astume samm-sammult mööda teekonda, kuidas puidust kütkestav saematerjal muutub ülemaailmseteks ehitusprojektideks ja kodudeks. Looduslikust algusest Toftan'i saematerjalide tootmisprotsess algab looduslikest metsadest, peamiselt Kagu-Eesti ja Ida-Läti piirkonnast pärinevast kohalikust toorainest. Säästliku metsamajandamise põhimõtete järgimine tagab metsade terviklikkuse ja looduslike ökosüsteemide säilimise,

TOFTAN AS tegevusaruanne 2022

AS Toftan, mis on tuntud oma pühendumuse poolest saematerjali tootmisele, jätkas 2022. aastal oma tegevust selles väljakujunenud põhivaldkonnas. Tootmismahtude
ssb.ee
AS Toftan, mis on tuntud oma pühendumuse poolest saematerjali tootmisele, jätkas 2022. aastal oma tegevust selles väljakujunenud põhivaldkonnas. Tootmismahtude osas suutis ettevõte toota muljetavaldava 293 000 m3 saematerjali. Sellest kogusest tootis Toftan 1 195 000 m3 ja Toftan 2 98 000 m3. Turuolukord, mis oli 2021. aasta lõpus normaliseerumas, sai 2022. aasta 2. kvartalis uue pöörde. Ukraina sõjast tingitud sanktsioonide mõjude kartus viis hinnad jälle üles. Kuid tegelik nõudlus osutus väheseks ning sanktsioonid hilinesid. See tõi kaasa järk-järgulise turuolukorra halvenemise, mis on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.