KRISKAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja komment

KRISKAL OÜ hetkeolukord

Juba 1487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kriskal OÜ põhitegevus on toiduainete-kalamarja, kreveti ja krabiliha asendajate tootmine merevetikate ja kalavalgu tehnoloogia baasil.Venemaa agressioon Ukraina vastu on toonud kaasa kõigi tootkomponentide, konteinervedude, energia ja pakendite tohutu hinnatõusu ja surimitoodete omahinna viinud väga kõrgele. Kaubanduskettidega oli väga raske hinnatõusukokkuleppele jõuda, mis tõi omakorda kaasa keerulisevõitu majandusseisu. Rimi Balticuga müügimahud ja käive suurenesid küll märgatavalt, aga keti soovimatus ja hinnatõusuga nõustuda tekitas meile palju kahju.

Venemaa agressioon Ukraina vastu on kogu elu maailmas muutnud sedavõrd, et ettevõtted peavad võitlema pigem ellujäämise-kui arenemisega. Lootuses, et majandusaastal 2023 elu maailmas normaliseerub ning annab meile võimalusi leida uusi partnereid. Oleme planeerinud toodete sortimenti laiendada ja meil on uute toodete osas uusi ideid. Kuna Eesti turg on väike, jääb meil järgnevate majandusaastate peasuunaks ikkagi ekspordi suurendamine ja seda uute toodete kaudu.

Olenemata objektiivsetest põhjustest ei saa OÜ Kriskal majandustegevusega rahule jääda.

Mõnede toodete turg on langevas trendis ja seab meile uuedeesmärgid innovaatilisemate toodete väljatöötamiseks.Eesmärk endiselt on saada paremaks kõiges, seda aastal 2023.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.