OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2017, mil võideti kõige suuremas summas hange

OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2017, mil võideti kõige suuremas summas hange "Kihelkonnal asuva Eesti vanima oreli restaureerimine", kogumaksumusega 74 184 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2017. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ käibest aga tervelt 67%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 3 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 31,4% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Läänevirumaa #TööriistadeJaMasinateTootmine #MuusikariistadeParandus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Olev Kentsi Orelitöökoda on registreeritud äriregistris 11.02.1997.a.  OÜ põhitegevus on orelite valmistamine, remont, hooldus ja müük.  2022.a. müügitulu ol
ssb.ee
OÜ Olev Kentsi Orelitöökoda on registreeritud äriregistris 11.02.1997.a. OÜ põhitegevus on orelite valmistamine, remont, hooldus ja müük. 2022.a. müügitulu oli 108 340 eurot, millest 39 509 eurot moodustas käive Eesti Vabariigis, 68 831 eurot teenuste eksport Soome. OÜ Olev Kentsi Orelitöökoda annab tööd 2 töötajale, tegevjuht (juhatuse liige) on Olev Kents. 2022.a. tööjõukulud on 36 447 eurot, millest töötasu on 27 240 eurot ning sotsiaalmaksed 9 207 eurot. 2022.a. majandustegevuse tulemuseks on kahjum 2 762 eurot.

Kuidas käib orelimeistri firma OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ käsi?

Olev Kents nägi poolteist aastat vaeva ja vuntsis korda Eesti vanima oreli Kihelkonna kirikus. Vaatame lähemalt, kuidas on läinud meistrimehe firmal  OLEV KENTS
ssb.ee
Olev Kents nägi poolteist aastat vaeva ja vuntsis korda Eesti vanima oreli Kihelkonna kirikus. Vaatame lähemalt, kuidas on läinud meistrimehe firmal OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ -l. OLEV KENTSI ORELITÖÖKODA OÜ alustas peaaegu 22 aastat tagasi, mil juhatuse liige Olev Kents selle asutas, selleks ajaks varasemat ettevõtluskogemust mehel ei olnud. Firma valdkond on muusikariistade tootmine. Samas valdkonnas (EMTAK 32201) on tegutsevaid ettevõtteid 2018 aasta seisuga kokku 15 tükki, kes annavad tööd kokku 57-le inimesele ja kogu valdkonna 2018 käibeprognoos on ca 3.34 miljonit eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.