VANT AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange

VANT AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2011, mil võideti kõige suuremas summas hange "Narva koolieelse lasteasutuse Pingviin rekonstrueerimistööd", kogumaksumusega 2 178 750 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2011. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal VANT AS käibest aga tervelt 50%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on VANT AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 81 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 30,7% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Idavirumaa #EhitusJaRemodelleerimine #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VANT AS tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad  AS Vant tegeles 31.12.2022.a lõppenud majandusaastal üldehitus ja remonditöödega, projekteerimisteenusega, ehitusmaterjali
ssb.ee
Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad AS Vant tegeles 31.12.2022.a lõppenud majandusaastal üldehitus ja remonditöödega, projekteerimisteenusega, ehitusmaterjalide kaubandusega ja kinnisvara rendile andmisega. 2022. aastal moodustas AS Vant müügitulu 1405 tuhat eurot, olles sellega 37% võrra vähem kui eelmisel aastal. AS Vant suurimaks turuks oli 2022. aastal Ida-Virumaa. Müügitulust moodustas 93% ehitustööde ja teenuste müük. AS Vant kasumiks kujunes 2 tuhat eurot. Tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng ja selle mõju ettevõtte majandustulemusele 2022. aastal makromajandusliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.