PIRITA LAEVAD AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PIRITA LAEVAD AS alustas peaaegu 22 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Mikko Juhani Laaksonen ja tänaseks aktiivsest ettevõtlusest taandunud Aavo, seda juhtima

Kasumis PIRITA LAEVAD AS venitab maksude maksmisega

PIRITA LAEVAD AS alustas peaaegu 22 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Mikko Juhani Laaksonen ja tänaseks aktiivsest ettevõtlusest taandunud Aavo, seda juhtima hakkasid. PIRITA LAEVAD AS-i valdkond on muud eriehitustööd. Samas valdkonnas (EMTAK 43999) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 668 tükki, kes annavad tööd kokku 2 243-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 127,88 miljonit eurot. Viimase nelja aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 260 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 2,55 miljonit eurot. Tegu on igati kiiduväärt tulemusega aga kahjuks on PIRITA LAEVAD AS-il juba üle kahe kuu tasumata maksuvõlg, mis pidevalt rasvasemaks kosub. Tänase seisuga on firma riigile võlgu 26 647 eurot. Üle poole sellest on kaotsi läinud sotsiaalmaks, mis peaks murelikuks tegema eelkõige firma 9 töötajat. PIRITA LAEVAD AS - Varad ja finantsid 2017:
  • Ühe töötaja tootlikkus: 51 281 eurot
  • Kasumimarginaal: 25 protsenti
  • Töötajate arv vähenes 3 töötaja võrra
  • Käive langes: 29 protsenti (410 244 eurot)
Firma finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust.

PIRITA LAEVAD AS juht Mikko Juhani Laaksonen

Mikko Juhani Laaksonen alustas äritegevusega juba 13 aastat tagasi, olles tol ajal 54-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 13 ettevõtet, millest täna on 9 ettevõtte juhatuses ja 3 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Mikko Juhani (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 150 085 eurot
  • Käibed kokku: 919 453 eurot
  • Kahjumid kokku: -30 738 eurot
  • Töötajad kokku: 17
  • Suurim palgamaksja: PIRITA LAEVAD AS
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 603 445 eurot
Mikko Juhani Laaksonen juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam BALTIC BULKTRANS OÜ. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liige, kes annab tööd 2-le inimesele ja teeb käivet 1.1 miljonit eurot (2018. aasta prognoos). Mikko Juhani oli selles ettevõtes juhatuse liige 3 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 7 aastat. Viimati lahkus Mikko Juhani Laaksonen 4 kuud tagasi ettevõttest AHL LOGISTIC OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 5 aastat. Ettevõtte staatus on tänaseks Äriregistrist kustutatud. PIRITA LAEVAD AS-i Krediidiskoor annab aga mõista, et firmaga äri ajades, tasub olla keskmisest ettevaatlikum.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.